Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 12 martie 2022. Sore și Grațiano Dinu au impresionat juriul cu dansul excepțional de pe gheață

Sore și Grațiano Dinu au dansat superb pe gheață, iar jurații i-au felicitat pentru perfrmanța lor. Iată ce le-a zis Mihai Petre.

Dancing on Ice - Vis în doi, 12 martie 2022. Sore și Grațiano Dinu au impresionat juriul cu dansul excepțional de pe gheață Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 12 martie 2022. Sore și Grațiano Dinu au impresionat juriul cu dansul excepțional de pe gheață | Antena 1

Sore și Grațiano Dinu au pus în scenă un dans pe gheață care le-a tăiat respirația tuturor din sală, dar și juraților care au avut multe cuvinte frumoase de spus despre momentul lor. Cei patru jurați au avut multe cuvinte frumoase de spus la adresa lor.

Sore și Grațiano Dinu, momentul deosebit de dans pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 12 martie 2022

Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. Aceștia au reușit să creeze un moment inedit de dans pe gheață și au luptat pentru cauza lui Grațiano.

„Țineți camerele departe, eu am patinat la 8 ani. Dar de atunci nu am mai patinat. Firea mea competitivă poate să fie un defect. Îmi e foarte teamă că o să îi dezamăgesc pe parteneri”, spune Sore.

„Sunt Grațiano și sunt din Galați, sunt voluntar. Când am intrat pe gheață și am văzut cât de greu este... Noi nu ne sincronizam. Mi-a zis medicul că intru direct în operație. Aș risca totul, nu am nimic de pierdut”, spune Grațiano Dinu.

„Am fost în America, la un moment dat un șofer m-a lovit cu mașina. Am fost 7 zile în comă, după accidentul acesta mi s-a dezvoltat instinctul de a ajuta oamenii”, spune Grațiano Dinu.

„Noi luptăm pentru mama lui Grațiano, datorită ei există patinaj artistic în Galați”, spune Sore.

Jurizare Sore și Grațiano Dinu la Dancing on ice - Vis în doi, 12 martie 2022

„A fost perfect, Sore, Grațiano, a fost superb, perfect”, spune Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 5,5.

„Nu fi tristă, știu cum e să cazi în timpul programului. Se întâmplă că ai căzut la cadet. Eu mă ocup de partea artistică. Voi aveți un program tehnic și artistic ridicat”, spune Simona Pungă care le-a oferit nota 6,5.

„A fost un dans superb, sincer, Sore, nu mă așteptam să văd ceva atât de superb. Îmi pare rău că ai căzut, dar nu e treaba mea să o taxez. Tu ai știut să o pui pe ea în valoare”, spune Elwira Petre care e-a oferit nota 6,5.

„Eu am atâtea de spus, că e cea mai grea jurizare. Dacă nu ar fi fost căzăturile, ar fi fost cel mai bun moment din tot concursul pentru mine. A fost cel mai bun moment, ați fost cei mai curajoși”, spune Mihai Petre care le-a oferit nota 6.

Cum își poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 12 martie 2022. Nicolai Tand și Daniela Niță, dansul inedit de pe gheață. Reacția juraților... Dancing on Ice - Vis în doi, 12 martie 2022. Ruby a vorbit despre accidentarea de la antrenamente. Nu mai poate intra pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x