Antena Căutare

Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Jean Gavril și Ana Maria Ion au repretat o mișcare „interzisă” pentru Marea Finală a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. Iată cum arată momentul în care concurentul își dă partenera cu capul de gheață, în timp ce se antrenau.

Jean Gavril și Ana Maria Ion au repretat o mișcare „interzisă” pentru Marea Finală a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi

Antena 1

Jean Gavril și Ana Maria Ion au muncit din greu pentru a face spectacol în Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi. Concurenții au repetat intens în ultimele zile de antrenamente, exersând o mișcare „interzisă”.

Cei doi au avut parte de multe căzături pe patinoar, însă momentul în care artistul își dă coechipiera cu capul de gheață a ținut cu sufletul la gură telespectatorii. Deși au fost difuzate la televizor doar câteva imagini din timpul antrementelor, publicul a rămas înmărmuri atunci când au văzut secvența de câteva secunde.

Care a fost reacția lui Jean Gavril atunci când Ana Maria Ion a dat cu capul de gheață

Pentru că au fost extrem de atenți la starea lor de sănătate, Ana Maria Ion a decis să își protejeze capul cu o cască în timpul mișcării periculoase pe care au tot repetat-o la antrenamente.

Jean Gavril și coechipiera sa au muncit foarte mult pentru a le face spectacol în Marea Finală din Dancing on Ice - Vis în doi, însă accidentările și situațiile neașteptate nu au întârziat să apară la repetiții.

Citește și: Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

„Mă dor mâinile”, a spus concurentul după ce a ținut-o pe coechipiera sa de picior în timpul mișcării „interzise”.

Cel mai tensionant moment de la antrenamente a fost cel în care Ana Maria Ion a dat cu capul de gheață în timp ce era repeta alături de colegul său. Jean Gavril s-a speriat foarte, însă nu a ezitat să își ceară scuze pentru cele întâmplate.

„Sunt bine! M-am lovit la umăr, cot și cap, și tot”, a spus concurenta.

Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

În Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi, Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au luptat pentru premiul de 50.000 de euro alături de alte echipe puternice: Oase & Andreea Ureche și Sore & Grațiano Dinu.

Cele trei echipe finaliste au făcut show pe patinoarul emisiunii de dans pe gheață, însă publicul a fost cel care a decis câștigătorii sezonului. Telespectatorii au votat intens, iar cele mai multe voturi au fost obținute de Jean Gavril și Ana Maria Ion.

Citește și: Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum a arătat dansul final al celor două echipe finaliste ale sezonului

Cei doi concurenți au evoluat extrem de mult de la prima ediție din Dancing on Ice - Vis în doi, la fel ca celelalte perechi care au intrat pe patinoar de-a lungul competiției de dans pe gheață.

De asemenea, Jean Gavril și Ana Maria Ion au apelat la mișcarea „interzisă” în ultima etapă a show-ului, impresionând publicul și jurații cu ambiția lor. Un lucru este evident, momentul le-a ieșit perfect, aducându-i mai aproape de marele premiu și trofeul primului sezon din Dancing on Ice - Vis în doi.

Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x