Antena Căutare

Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Jean Gavril și Ana Maria Ion au repretat o mișcare „interzisă” pentru Marea Finală a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. Iată cum arată momentul în care concurentul își dă partenera cu capul de gheață, în timp ce se antrenau.

Colaj cu Ana Maria Ion și Jean Gavril la antrenamentele de Dancing on Ice - Vis în doi Galerie
Jean Gavril și Ana Maria Ion au repretat o mișcare „interzisă” pentru Marea Finală a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi | Antena 1

Jean Gavril și Ana Maria Ion au muncit din greu pentru a face spectacol în Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi. Concurenții au repetat intens în ultimele zile de antrenamente, exersând o mișcare „interzisă”.

Cei doi au avut parte de multe căzături pe patinoar, însă momentul în care artistul își dă coechipiera cu capul de gheață a ținut cu sufletul la gură telespectatorii. Deși au fost difuzate la televizor doar câteva imagini din timpul antrementelor, publicul a rămas înmărmuri atunci când au văzut secvența de câteva secunde.

Care a fost reacția lui Jean Gavril atunci când Ana Maria Ion a dat cu capul de gheață

Pentru că au fost extrem de atenți la starea lor de sănătate, Ana Maria Ion a decis să își protejeze capul cu o cască în timpul mișcării periculoase pe care au tot repetat-o la antrenamente.

Jean Gavril și coechipiera sa au muncit foarte mult pentru a le face spectacol în Marea Finală din Dancing on Ice - Vis în doi, însă accidentările și situațiile neașteptate nu au întârziat să apară la repetiții.

Citește și: Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

„Mă dor mâinile”, a spus concurentul după ce a ținut-o pe coechipiera sa de picior în timpul mișcării „interzise”.

Cel mai tensionant moment de la antrenamente a fost cel în care Ana Maria Ion a dat cu capul de gheață în timp ce era repeta alături de colegul său. Jean Gavril s-a speriat foarte, însă nu a ezitat să își ceară scuze pentru cele întâmplate.

„Sunt bine! M-am lovit la umăr, cot și cap, și tot”, a spus concurenta.

Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

În Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi, Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au luptat pentru premiul de 50.000 de euro alături de alte echipe puternice: Oase & Andreea Ureche și Sore & Grațiano Dinu.

Cele trei echipe finaliste au făcut show pe patinoarul emisiunii de dans pe gheață, însă publicul a fost cel care a decis câștigătorii sezonului. Telespectatorii au votat intens, iar cele mai multe voturi au fost obținute de Jean Gavril și Ana Maria Ion.

Citește și: Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum a arătat dansul final al celor două echipe finaliste ale sezonului

Cei doi concurenți au evoluat extrem de mult de la prima ediție din Dancing on Ice - Vis în doi, la fel ca celelalte perechi care au intrat pe patinoar de-a lungul competiției de dans pe gheață.

De asemenea, Jean Gavril și Ana Maria Ion au apelat la mișcarea „interzisă” în ultima etapă a show-ului, impresionând publicul și jurații cu ambiția lor. Un lucru este evident, momentul le-a ieșit perfect, aducându-i mai aproape de marele premiu și trofeul primului sezon din Dancing on Ice - Vis în doi.

Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x