Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari, dansul african pe care l-au prezentat pe gheață

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari au dansat pe ritmuri africane la Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Iată cum s-au descurcat.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari, dansul african pe care l-au prezentat pe gheață

Antena 1

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au descurcat foarte bine în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022, unde au pregătit un dans care a avut la bază o coregrafie africană. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari, dansul pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022 cu care au surprins juriul

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special, acela de a-l ajuta pe Lilian să-și continue visul artistic. „Sunt Lilian și am 18 ani. Am început să fac patinaj de la 8 ani. Părinții mei au făcut foarte multe sacrificii”, spune Lilian, colegul lui Carmen.

„Eu sunt calmul dinaintea furtunii. Să știi că ești cel mai bun patinator pe care eu îl cunosc. Păcat de note”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari la Dancing on ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022

„Eu o să scad pentru căzătură, e prima dată când ți-ai asumat riscuri. E prima emisiune când ești cu adevărat liberă și ai căzut. Eu cred că în ciuda punctajului, tu ai un câștig mai mare”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 7,5.

„Se vede progresul, se vede că ai schimbat atitudinea față de dans. Ești pe un drum foarte bun. Mi-ar plăcea să văd mai multă libertate”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 9.

„Mi-a plăcut. Carmen ai început să prinzi încredere în tine. S-a văzut că ai început să patinezi, să prinzi curaj. Ați reușit să aveți mia multă fluență. Îmi pare rău pentru acea ratare”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 8.

„Eu nu mă satur să vă privesc. Eu văd progresul de la săptămână la săptămână. Ce e de apreciat foarte mult e că ai reușit să treci la acest nivel, Carmen”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 9.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe o ritmuri ale mai multor țări

Semifinaliștii Dancing on Ice – Vis în doi au pregătit o ediție plină de surprize, ce va include patru dansuri, două dintre acestea fiind individuale.

Tematica ediției, folclorul internațional, va fi regăsită în dansul de pereche. Astfel, Sore și Grațiano vor aduce cultura japoneză pe gheață, Carmen Grebenișan și Lilian vor prezenta un moment african, ritmurile arăbești vor răsuna pentru Oase și Andreea, iar tradiția georgiană va fi prezentată de Jean Gavril și Ana.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat solo Jean Gavril, Ana Maria Ion, Oase și Andreea Ureche... Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat în duel Jean Gavril cu Ana Maria Ion și Sore cu Grațiano Din...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Ultimele știri
x