Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat în duel Carmen Grebenișan cu Lilian Bînzari și Oase cu Andreea Ureche

Alte două echipe de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 care au intrat la duel în semifinală au fost alcătuite din Carmen Grebenișan cu Lilian Bînzari și Oase cu Andreea Ureche.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat în duel Carmen Grebenișan cu Lilian Bînzari și Oase cu Andreea Ureche

Antena 1

Iată că, în cadrul semifinalei Dancing on Ice - Vis în doi 2022, Carmen Grebenișan cu Lilian Bînzari și Oase cu Andreea Ureche au urcat pe gheață în cel de-al doilea duel al serii. Iată cum s-au descurcat.

Duelul cu numărul 2 din Semifinala Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022 a fost susținut de echipele Carmen Grebenișan - Lilian Bînzari și Oase - Andreea Ureche

Cei patru concurenți au intrat pe rând, în echipe, pentru a le demonstra juraților, dar și publicului emisiunii că merită să primească cele mai mari note care le-ar putea facilita un loc în marea finală a emisiunii.

Iată cum s-au descurcat pe gheață Carmen Grebenișan și Lilian și ce le-au spus jurații:

„Carmen, Lilian, mi-a plăcut duelul. Carmen, continuă tot așa, sunteți tot mai artiști”, spune Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 8,5.

„Eu nu știu cum se face dacă tu ești așa după o perfuzie, de dansezi așa. Minunați”, spune SImona Pungă care le-a oferit nota 8,5.

„Un duel foarte dinamic. Dansurile au fost extraordinare”, spune Elwira Petre care le-a oferit nota 8,5.

„Lilian și Carmen, ați evoluat de la dansul de dinainte, bravo”, spune Mihai Petre care le-a oferit nota 8,5.

Iată notele pentru Oase și Andreea Ureche:

„9”, spune Cornel Gheorghe.

„9”, spune Mihai Petre.

„9”, spune Elwira Petre.

„9”, spune Simona Pungă.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe o ritmuri ale mai multor țări

Semifinaliștii Dancing on Ice – Vis în doi au pregătit o ediție plină de surprize, ce va include patru dansuri, două dintre acestea fiind individuale.

Tematica ediției, folclorul internațional, va fi regăsită în dansul de pereche. Astfel, Sore și Grațiano vor aduce cultura japoneză pe gheață, Carmen Grebenișan și Lilian vor prezenta un moment african, ritmurile arăbești vor răsuna pentru Oase și Andreea, iar tradiția georgiană va fi prezentată de Jean Gavril și Ana.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață în această ediție ... Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie2022. Cum arată clasamentul serii și ce echipă a părăsit competiția înainte de Ma...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x