Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat în duel Jean Gavril cu Ana Maria Ion și Sore cu Grațiano Dinu

Primele două echipe de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 care au intrat la duel în semifinală au fost alcătuite din Jean Gavril și Ana Maria Ion dar și Sore alături de Grațiano Dinu.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat în duel Jean Gavril cu Ana Maria Ion și Sore cu Grațiano Dinu

Antena 1

Iată că, în cadrul semifinalei Dancing on Ice - Vis în doi 2022, Jean Gavril alături de Ana Maria Ion și Sore alături de Grațiano Dinu au urcat pe gheață în primul duel al serii. Iată cum s-au descurcat.

Duelul cu numărul 1 din Semifinala Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022 a fost susținut de echipele Sore - Grațiano și Jean Gavril - Ana Maria Ion

Cei patru concurenți au intrat pe rând, în echipe, pentru a le demonstra juraților, dar și publicului emisiunii că merită să primească cele mai mari note care le-ar putea facilita un loc în marea finală a emisiunii.

Iată cum s-au descurcat pe gheață Jean Gavril și Ana și ce le-au spus jurații:

„Nota 10 pentru Jean Gavril și Ana Maria Ion”, a spus Mihai Petre.

„10”, spune Elwira Petre.

„10”, spune și Simona Pungă.

„9,5 de la mine”, spune Cornel Gheorghe.

Iată ce note au primit Sore și Grațiano:

„8,5”, spune Mihai Petre.

„9”, spune Elwira Petre.

„9,5”, spune Simona Pungă.

„8,5”, spune Cornel Gheorghe.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe o ritmuri ale mai multor țări

Semifinaliștii Dancing on Ice – Vis în doi au pregătit o ediție plină de surprize, ce va include patru dansuri, două dintre acestea fiind individuale.

Tematica ediției, folclorul internațional, va fi regăsită în dansul de pereche. Astfel, Sore și Grațiano vor aduce cultura japoneză pe gheață, Carmen Grebenișan și Lilian vor prezenta un moment african, ritmurile arăbești vor răsuna pentru Oase și Andreea, iar tradiția georgiană va fi prezentată de Jean Gavril și Ana.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari, dansul african pe care l-au prezentat... Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Oase și Andreea Ureche, dansul arăbesc cu care au făcut show pe gheață...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Ultimele știri
x