Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat solo Carmen Grebenișan, Sore, Grațiano Dinu și Lilian Bînzari

Carmen Grebenișan, Sore, Grațiano Dinu și Lilian Bînzari au trebuit să prezinte în fața juraților câte un dans solo. Iată cum s-au descurcat fiecare în parte.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat solo Carmen Grebenișan, Sore, Grațiano Dinu și Lilian Bînzari

Antena 1

Iată că la Dancing on Ice - Vis în doi surprizele se țin lanț. Carmen Grebenișan, Sore, Grațiano Dinu și Lilian Bînzari au fost următorii patru concurenți care le-au arătat juraților cum se descurcă în dansuri solo pentru care au primit note, după ce au dansat deja primii concurenți.

Cum au dansat solo Carmen Grebenișan, Sore, Grațiano Dinu și Lilian Bînzari la Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022

Ultimii concurenți care și-au demonstrat abilitățile pe gheața de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 au fost Carmen Grebenișan, Sore, Grațiano Dinu și Lilian Bînzari și s-au descurcat de minune.

Jurații le-au oferit note concurenților Carmen Grebenișan și Lilian după cum urmează:

„Lasă-mă să comentez puțin. Ați devenit patinatoare peste noapte. O să vă dau notă, Carmen și Lilian - 9”, spune Mihai Petre.

„Lilian, îmi place tinerețea ta. nota mea e 9”, spune Elwira Petre.

„Eu nu știu dacă suntem la un casting de modelling. Grați te-am văzut sărind din nou, ești foarte bun, Carmen și Lilian vă dau nota 9”, spune Simona Pungă.

„Lilian, ai fost de 10, dar pentru băieți a fost simplu. V-ați descurcat foarte bine, Carmen și Lilian, nota 9”, spune Cornel Gheorghe.

Ce note au primit Sore și Grațiano Dinu:

„8,5”, spune Cornel Gheorghe.

„9”, spune Mihai Petre

„9,5”, spune Simona Pungă.

„9”, spune Elwira Petre.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe ritmuri ale mai multor țări

Semifinaliștii Dancing on Ice – Vis în doi au pregătit o ediție plină de surprize, ce va include patru dansuri, două dintre acestea fiind individuale.

Tematica ediției, folclorul internațional, va fi regăsită în dansul de pereche. Astfel, Sore și Grațiano vor aduce cultura japoneză pe gheață, Carmen Grebenișan și Lilian vor prezenta un moment african, ritmurile arăbești vor răsuna pentru Oase și Andreea, iar tradiția georgiană va fi prezentată de Jean Gavril și Ana.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Oase și Andreea Ureche, dansul arăbesc cu care au făcut show pe gheață... Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață în această ediție ...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Ultimele știri
x