Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat solo Jean Gavril, Ana Maria Ion, Oase și Andreea Ureche

Jean Gavril, Ana Maria Ion, Oase și Andreea Ureche au trebuit să prezinte în fața juraților câte un dans solo. Iată cum s-au descurcat fiecare în parte.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat solo Jean Gavril, Ana Maria Ion, Oase și Andreea Ureche

Antena 1

Iată că la Dancing on Ice - Vis în doi surprizele se țin lanț. Jean Gavril, Oase, Andreea Ureche și Ana Maria Ion au fost primii patru concurenți care le-au arătat juraților cum se descurcă în dansuri solo pentru care au primit note.

Cum au dansat solo Jean Gavril, Oase, Andreea Ureche și Ana Maria Ion la Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022

Primii concurenți care și-au demonstrat abilitățile pe gheața de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 au fost Jean Gavril, Ana Maria Ion, Oase și Andreea Ureche și s-au descurcat de minune.

Jurații le-au oferit note concurenților Oase și Andreea după cum urmează:

„Comentariile sunt de bine, evoluție evidentă, felicitări, Oase și Andreea Nota mea este 8,5.”, spune Mihai Petre.

„Acest show-man, mi-a plăcut să te văd feminină Andreea, nota mea este 8,5”, spune Elwira Petre.

„Ce seară, 9 pentru voi”, spune Simona Pungă.

„De la mine aveți 8,5”, spune Cornel Gheorghe.

Ce note au primit Jean Gavril și Ana Maria Iosif:

„Notă pentru Jean și Ana - 9,5”, spune Mihai Petre.

„Și mie mi-au plăcut, nota mea e 9,5”, spune Elwira Petre.

„Faceți voi calculele- 9,5”, spune Simona Pungă.

„Bravo pentru provocarea juriului - 9,5”, spune Cornel Gheorghe.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe ritmuri ale mai multor țări

Semifinaliștii Dancing on Ice – Vis în doi au pregătit o ediție plină de surprize, ce va include patru dansuri, două dintre acestea fiind individuale.

Tematica ediției, folclorul internațional, va fi regăsită în dansul de pereche. Astfel, Sore și Grațiano vor aduce cultura japoneză pe gheață, Carmen Grebenișan și Lilian vor prezenta un moment african, ritmurile arăbești vor răsuna pentru Oase și Andreea, iar tradiția georgiană va fi prezentată de Jean Gavril și Ana.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu au dansat în stil japonez pe scena de gheață. Ce a z... Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari, dansul african pe care l-au prezentat...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x