Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață în această ediție specială

Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au descurcat de minune pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 pe un dans cu un stil folcloric georgian.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață în această ediție specială Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață în această ediție specială | Antena 1

Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au descurcat foarte bine în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022, unde au pregătit un dans care a avut la bază o coregrafie japoneză. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Jean Gavril și Ana Maria Ion, dansul pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022 cu care au surprins juriul

Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Nu-mi văd viața departe de gheață. Sunt una dintre cele mai bune patinatoare din România. Condițiile erau precare unde patinam înainte. Însă pasiunea și iubirea pentru gheață a câștigat. Visul meu e doar să patinez și atât, să-mi întrec limitele”, spune Ana Maria Ion despre cauza pentru care ea și Jean Gavril dansează.

„Toată lumea se așteaptă acum la și mai mult. Asta va fi o săptămână de foc. Trebuie să ai foarte mare încredere în partenerul tău”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Jean Gavril și Ana Maria Ion la Dancing on ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022

„Fantastic. Pot să vă jurizez în Georgiană. Este extrem de greu dansul goergian. Alegerea a fost curajoasă”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 9,5.

„Eu recunosc că dansul mi-a atins sufletul că e o chestie foarte personală a mea. Am fost foarte impresionată. Dansul acesta e atât de exact, acrobatic”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 10.

„Și la partea tehnică ați excelat. Aveți atâta ambiție să depășiți. Felicitări”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 10.

„Eu încerc de douăzeci de secunde să-mi găsesc ideile să pot să vă zic ceva atât de puternic, la fel ca și numărul vostru. Ana, ai mișcările atât de controlate”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 10.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe ritmuri ale mai multor țări

Semifinaliștii Dancing on Ice – Vis în doi au pregătit o ediție plină de surprize, ce va include patru dansuri, două dintre acestea fiind individuale.

Tematica ediției, folclorul internațional, va fi regăsită în dansul de pereche. Astfel, Sore și Grațiano vor aduce cultura japoneză pe gheață, Carmen Grebenișan și Lilian vor prezenta un moment african, ritmurile arăbești vor răsuna pentru Oase și Andreea, iar tradiția georgiană va fi prezentată de Jean Gavril și Ana.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat solo Carmen Grebenișan, Sore, Grațiano Dinu și Lilian Bînzar... Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat în duel Carmen Grebenișan cu Lilian Bînzari și Oase cu Andre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x