Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Oase și Andreea Ureche, dansul arăbesc cu care au făcut show pe gheață

Oase și Andreea Ureche s-au decurcat de minune pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 pe ritmuri arăbești. Iată cum au dansat pe gheață cei doi.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Oase și Andreea Ureche, dansul arăbesc cu care au făcut show pe gheață

Antena 1

Oase și Andreea Ureche s-au descurcat foarte bine în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022, unde au pregătit un dans care a avut la bază o coregrafie arăbească. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Oase și Andreea Ureche, dansul pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022 cu care au surprins juriul

Oase și Andreea Ureche s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Andreea e prietena mea cea mai bună, am decis că visul meu se va continua prin ea. Toți sportivii care vor să ajungă departe trebuie să plece. Este foarte scump. Antrenamentele sunt foarte scumpe, doar familia le poate susține. În România nu prea sunt patinoare. Am toată încrederea în Andreea”, a spus Andreea Ureche despre cauza pentru care dansează.

„Deci eu sunt 70% bine, sper să nu se vadă în semifinală”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Oase și Andreea Ureche la Dancing on ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022

„Sunteți cea mai expresivă echipă. Pe expresivitate nu vă întrece nimeni. Toată lumea e înnebunită. Faceți show. Evoluția e fantastică”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 9.

„Toată lumea zâmbea și aplauda. Asta e cel mai important”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 10.

„O poveste pe gheață. Oase, ești de neînchipuit. Nu am crezut că o să văd așa ceva la tine pe gheață”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 9.

„A fost așa un moment amețitor. Astăzi ați muncit din greu. V-ați depășit,clar. Sunteți incredibili pe gheață”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 9,5.

Înainte de jurizare, Ștefan Bănică l-a întrebat pe Oase care este numele lui real. „Ionuț Dongo”, spune Oase că este numele său real.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe o ritmuri ale mai multor țări

Semifinaliștii Dancing on Ice – Vis în doi au pregătit o ediție plină de surprize, ce va include patru dansuri, două dintre acestea fiind individuale.

Tematica ediției, folclorul internațional, va fi regăsită în dansul de pereche. Astfel, Sore și Grațiano vor aduce cultura japoneză pe gheață, Carmen Grebenișan și Lilian vor prezenta un moment african, ritmurile arăbești vor răsuna pentru Oase și Andreea, iar tradiția georgiană va fi prezentată de Jean Gavril și Ana.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat în duel Jean Gavril cu Ana Maria Ion și Sore cu Grațiano Din... Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat solo Carmen Grebenișan, Sore, Grațiano Dinu și Lilian Bînzar...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x