Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu au dansat în stil japonez pe scena de gheață. Ce a zis juriul

Sore și Grațiano s-au descurcat de minune pe ritmuri japoneze în cea mai nouă ediție a emisiunii Dancing on Ice - Vis în doi 2022.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu au dansat în stil japonez pe scena de gheață. Ce a zis juriul Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu au dansat în stil japonez pe scena de gheață. Ce a zis juriul | Antena 1

Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat foarte bine în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022, unde au pregătit un dans care a avut la bază o coregrafie japoneză. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Sore și Grațiano Dinu, dansul pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022 cu care au surprins juriul

Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special, pentru mama lui Grațiano Dinu. „Am fost în America, la un moment dat un șofer m-a lovit cu mașina. Am fost 7 zile în comă, după accidentul acesta mi s-a dezvoltat instinctul de a ajuta oamenii”, spune Grațiano Dinu. „Noi luptăm pentru mama lui Grațiano, datorită ei există patinaj artistic în Galați”, spune Sore.

„În sfârșit am simțit că ne-am bucurat. Cele mai mari probleme le avem la ridicări. Programul e foarte greu. Dacă m-ar fi întrebat cineva ce aș fi spus în competiția asta, aș fi zis că nu aveam cum să ajung să fac ce fac aici”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Sore și Grațiano Dinu la Dancing on ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022

„Ați fost o echipă, parteneri”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 9.

„În dans avem o vorbă, că femeia e capodopera și voi sunteți cel mai bun exemplu. Poate că dansul a fost lent, dar publicul trebuie să știe că este foarte dificil să dansezi lent, decât rapid. Foarte mulți oameni confundă asta”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 9,5.

„Sore, Grațiano, wow. Ați fost fantastici, aproape că nu vă recunosc. Sunteți complet alții. Foarte frumos interpretare, poveste. Foarte bine sincronizat, a curs. Bravo”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 9,5.

„Eu am avut sufletul aici, abia am putut să respir. Fiecare mișcare ați controlat-o. Ați ridicat ștafeta foarte sus. Mi-a plăcut tare mult tot ce am văzut, a fost solid, grațios”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 10.

Sore a fost vizitată la repetiții de tatăl său

Sore a avut parte de o surpriză la antrenamentele Dancing on Ice - Vis în doi. Concurenta show-ului de dans a rămas uimită când și-a văzut tatăl pe scaunul lui Mihai Petre, în timp ce repeta alături de Grațiano Dinu.

„Ia uite, cum s-a așezat el pe scaunul lui Mihai Petre”, a zis artista, vizibil amuzată.

Dragoș Mihalache a venit în la antrenamentele fiicei sale pentru a-i da câteva sfaturi.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe ritmuri ale mai multor țări

Semifinaliștii Dancing on Ice – Vis în doi au pregătit o ediție plină de surprize, ce va include patru dansuri, două dintre acestea fiind individuale.

Tematica ediției, folclorul internațional, va fi regăsită în dansul de pereche. Astfel, Sore și Grațiano vor aduce cultura japoneză pe gheață, Carmen Grebenișan și Lilian vor prezenta un moment african, ritmurile arăbești vor răsuna pentru Oase și Andreea, iar tradiția georgiană va fi prezentată de Jean Gavril și Ana.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă au purtat două rochii spectaculoase în semifi... Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat solo Jean Gavril, Ana Maria Ion, Oase și Andreea Ureche...
Video Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Sambata, 23.04.2022, 23:44
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Jean Gavril și Ana Maria Ion au repretat o mișcare „interzisă” pentru Marea Finală a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. Iată cum arată momentul în care concurentul își dă partenera cu capul de gheață, în timp ce se antrenau.

Miercuri, 27.04.2022, 17:08
Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Sore a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon al show-ului Dancing on Ice - Vis în doi, de pe 23 aprilie 2022. Iată ce a publicat artista pe contul de Instagram.

Luni, 25.04.2022, 11:59
Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Seara trecută, Jean Gavril și Ana au plecat acasă cu premiul de 50.000 de Euro și trofeul câștigător al primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi.

Duminica, 24.04.2022, 13:24
Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, Andreea Bălan a făcut spectacol în Finala Dancing on Ice - Vis în doi. Pe patine și într-un costum transparent de la talie în jos, jurata a impresionat și publicul a reacționat în consecință.

Duminica, 24.04.2022, 10:20
x