Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie2022. Cum arată clasamentul serii și ce echipă a părăsit competiția înainte de Marea Finală

A fost o seară plină de momente unice pe gheață, momente de dans și surprize neașteptate din partea vedetelor și coechipierilor lor. Iată ce echipă a părăsit competiția înainte de Marea Finală.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie2022. Cum arată clasamentul serii și ce echipă a părăsit competiția înainte de Marea Finală

Antena 1

Echipele de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 au oferit clipe de neuitat pe scena de gheață a emisiunii, însă vedetele și copechipierii lor au primit note și voturi din partea publicului. Iată cum arată clasamentul emisiunii acum și ce echipă părăsește competiția.

Cum arată clasamentul din 16 aprilie 2022 de la Dancing on Ice - Vis în doi

După o seară completă și complexă din toate punctele de vedere: de la tematica inedită, până la momentele de dans și ținutele purtate de echipe, la finalul ediției s-a realizat clasamentul final, iar o echipă a fost nevoită să părăsească show-ul.

Așa arată clasamentul actualizat în ediția de azi din Dancing on ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022:

„Invităm în scenă echipele. Din păcate una dintre perechi va prăsi competiția în această seară. Un moment pe care-l așteptăm de multă vreme, săptămână viitoare va fi Marea Finală, unde vor intra doar 3 perechi. Prima Pereche finalistă este formată din Sore și Grațiano Dinu. A doua echipă care merge în finală este formată din Jean și Ana. A treia pereche de finaliști este formată din Andreea și Oase. Din păcate, Carmen Grebenișan și Lilian vor părăsi competiția”, au spus cei doi prezentatori tv ai emisiunii.

Echipa formată din Carmen Grebenișan și Lilian Bînari a părăsit competiția Dancing on Ice - Vis în doi 2022, înainte de Marea Finală

Iată că, punctajul cel mai mic din această ediție a fost obținut de echipa formată din Carmen Grebeniașn și Lilian Bînzari. După calcularea notelor din partea juraților, dar și a voturilor din partea publocului, echipa formată din Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari este nevoită să se retragă din competiție chiar cu o ediție înaintea Marii Finale.

„Pentru mine, Dancing on Ice - Vis în doi a fost un moment unic în viață. Sunt mândră de tine că ești cel mai bun patinator. A fost superbă experiența asta. Mi-am depășit limitele. Nu mă așteptam să ajung atât de departe”, a spus Carmen Grebenișan.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe o ritmuri ale mai multor țări

Semifinaliștii Dancing on Ice – Vis în doi au pregătit o ediție plină de surprize, ce va include patru dansuri, două dintre acestea fiind individuale.

Tematica ediției, folclorul internațional, va fi regăsită în dansul de pereche. Astfel, Sore și Grațiano vor aduce cultura japoneză pe gheață, Carmen Grebenișan și Lilian vor prezenta un moment african, ritmurile arăbești vor răsuna pentru Oase și Andreea, iar tradiția georgiană va fi prezentată de Jean Gavril și Ana.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat în duel Carmen Grebenișan cu Lilian Bînzari și Oase cu Andre... Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana sunt finaliștii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x