Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Ce echipă a părăsit competiția. Duelurile senzaționale pe care le-au avut de executat

Două dintre echipele de la Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022 trebuie să se dueleze, după ce au reușit să strângă cele mai puține voturi din partea publicului și cele mai mici note de la juriu. Iată ce echipe au ajuns la această probă:

Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Ce echipă a părăsit competiția. Duelurile senzaționale pe care le-au avut de executat Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Ce echipă a părăsit competiția. Duelurile senzaționale pe care le-au avut de executat | Antena 1

Ruby și Zsolt, dar și Iulia Albu și Marian trebuie să propună pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022, un dans pe gheață executat atât de bine, încât să convingă juriul că ei sunt cei care trebuie să continue lupta pentru marele premiu pus în joc.

Ruby și Zsolt, dar și Iulia Albu și Marian se duelează pentru a rămâne în competiție. Cât de bine s-au descurcat

Iată că, punctajele cele mai mici din această ediție au fost obținute de echipele formate din Ruby și Zsolt, dar și Iulia Albu și Marian care au fost nevoite să intre la duel. Acestea au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a reuși să rămână în competiție și să lupte pentru visul lor.

„Prima echipă care s-a salvat de la duel este formată din Carmen și Lilian. A doua pereche salvată în această seară de la duel este formată din Oase și Andreea Ureche. A treia Echipă salvată de la duel este formată din Cosmin Natanticu și Maria. A patra echipă care se salvează în această seară este formată din Jean Gavril și Ana. Prima echipă care intră la duel în această seară este formată din Iulia Albu și Marian. Una dintre echipele care se salvează e formată din Nicolai Tand și Daniela Niță. Ultima echipă care se salvează în această seară este formată din Sore și Grațiano Dinu. Ruby și Zsolt intră la duel”, au anunțat prezentatorii tv.

Echipa formată din Iulia Albu și Marian Prisacaru a fost eliminată din competiția Dancing on Ice - Vis în doi 2022, 19 martie

După zile de atrenamente în care și-au dat tot interesul pentru a se ridica la nivelul cerut de competiție, Iulia Albu și Marian Prisacaru trebuie să părăsească această competiție, după ce au obținut punctajul cel mai mic dintre echipe. Jurații au decis ca ei să părăsească emisiunea.

„Vă felicit. E fantastic ceea ce faceți aici. Nu înțeleg Ruby și Zsolt ce s-a întâmplat că acum la duel ați fost mai buni. Alegerea mea merge către Ruby și Zsolt”, spune Mihai Petre.

„Și eu aș vrea să vă felicit, că știu câtă muncă este. Ruby, momentul v-a avantajat mai mutl momentul și genul acesta de număr. Votul meu merge către Ruby și Zsolt”, spune Elwira Petre.

„Eu vreau să vă felicit, îmi doresc să nu renunțați, dar în această seară echipa mai bună este formată din Ruby și Zsolt”, spune Simona Pungă.

„Vreau să vă felicit pe toți. Parcă între numărul de la început și duel, v-ați antrenat mai bine. Votul meu în această seară merge către Ruby și Zsolt”, spune Cornel Gheorghe.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Cum arată clasamentul show-ului în cea de-a treia ediție... Iulia Albu și Marian au părăsit seara trecută competiția Dancing on Ice – Vis în doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Sambata, 23.04.2022, 23:44
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Jean Gavril și Ana Maria Ion au repretat o mișcare „interzisă” pentru Marea Finală a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. Iată cum arată momentul în care concurentul își dă partenera cu capul de gheață, în timp ce se antrenau.

Miercuri, 27.04.2022, 17:08
Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Sore a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon al show-ului Dancing on Ice - Vis în doi, de pe 23 aprilie 2022. Iată ce a publicat artista pe contul de Instagram.

Luni, 25.04.2022, 11:59
Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Seara trecută, Jean Gavril și Ana au plecat acasă cu premiul de 50.000 de Euro și trofeul câștigător al primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi.

Duminica, 24.04.2022, 13:24
Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, Andreea Bălan a făcut spectacol în Finala Dancing on Ice - Vis în doi. Pe patine și într-un costum transparent de la talie în jos, jurata a impresionat și publicul a reacționat în consecință.

Duminica, 24.04.2022, 10:20
Ultimele știri
x