Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. O echipă a fost eliminată. Dueliștii au pregătit dansuri speciale

Două dintre echipele de la Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022 trebuie să se dueleze, după ce au reușit să strângă cele mai puține voturi din partea publicului și cele mai mici note de la juriu. Iată ce echipe au ajuns la această probă:

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. O echipă a fost eliminată. Dueliștii au pregătit dansuri speciale

Antena 1

Ruby și Zsolt, dar și Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă trebuie să propună pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022, un dans pe gheață executat atât de bine, încât să convingă juriul că ei sunt cei care trebuie să continue lupta pentru marele premiu pus în joc.

Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă, dar și Ruby și Zsolt se duelează pentru a rămâne în competiție. Cât de bine s-au descurcat

Iată că, punctajele cele mai mici din această ediție au fost obținute de echipele formate din Ruby și Zsolt, dar și Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă care au fost nevoite să intre la duel. Acestea au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a reuși să rămână în competiție și să lupte pentru visul lor.

„Invităm în scenă cele 6 echipe. Într-o ordine aleatorie, prima pereche care se salvează de la duel este formată din Sore și Grațiano. A doua pereche salvată de la duel este formată din Jean și Ana. Următoarea echipă care se slavează este formată din Oase și Andreea. Începe tensiunea să crească. Prima echipă care este condamnată la duel este formată din Ruby și Zsolt. Ultima echipă care se salvează în această seară este formată din Carmen și Lilian. Cosmin Natanticu intră la duel”, au anunțat prezentatorii tv.

Echipa formată din Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă a fost eliminată din competiția Dancing on Ice - Vis în doi 2022, 2 aprilie

După zile de atrenamente în care și-au dat tot interesul pentru a se ridica la nivelul cerut de competiție, Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă trebuie să părăsească această competiție, după ce au obținut punctajul cel mai mic dintre echipe. Jurații au decis ca ei să părăsească emisiunea.

„Eu aș fi votat clar, acel flow. Aș fi judecat performanța asta clar. Eu vă spun sincer că aș fi votat cu Ruby că a fost echipa care a dansat cel mai bine”, spune Mihai Petre.

„Foarte dificilă decizie. Numerele voastre erau la un nivel maxim. Eu merg mai departe cu Ruby și Zsolt”, spune Elwira Petre.

„Toți ați muncit, în această seară merg mai departe cu Ruby”, spune Simona Pungă.

„Ruby și Zsolt au fost mai buni pentru mine”, spune Cornel Gheorghe.

„Iată că Maria Andreea Coroamă și Cosmin Natanticu vor părăsi competiția”, spune Ștefan Bănică.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Iată cum arată clasamentul show-ului în ediția de astăzi... Cine e și cum arată iubitul lui Sore de la Dancing on Ice - Vis în Doi. Artista are o fetiță superbă cu Mircea Julean...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x