Căutare Live

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu au impresionat jurații cu dansul de poveste. Reacția juraților

Sore și Grațiano Dinu au impresionat publicul și jurații emisiunii Dancing on Ice - Vis în doi 2022 cu dansul lor de pe gheață, în ediția din 2 aprilie 2022.

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu au impresionat jurații cu dansul de poveste. Reacția juraților

Antena 1

Sore și Grațiano Dinu sunt mai hotărâți ca niciodată să câștige marele premiu al emisiunii. Cei doi s-au descurcat de minune în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022, unde au pregătit un dans bazat pe o poveste celebră.

Sore și Grațiano Dinu, momentul inedit de dans pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022

Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special, pentru mama lui Grațiano Dinu. „Am fost în America, la un moment dat un șofer m-a lovit cu mașina. Am fost 7 zile în comă, după accidentul acesta mi s-a dezvoltat instinctul de a ajuta oamenii”, spune Grațiano Dinu. „Noi luptăm pentru mama lui Grațiano, datorită ei există patinaj artistic în Galați”, spune Sore.

„Eu nu mai vin cu niciun sfat, fac ce vreți voi. S-a așternut o panică. Simt că eu trag de tine. Noi avem o conexiune foarte puternică”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Sore și Grațiano Dinu la Dancing on ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022

„Elsa a fost cu siguranță, a fost un dans cursiv, ușor ca un fulg. Eu nu merg numai pe direcția aia. Am văzut căzătura și o voi depuncta. Nu pot să trec cu vederea”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 7,5.

„Doamne, Sore, radiai, ai fost superbă. Ai căzut, dar te vor depuncta. Nu e treaba mea. Ce vreau să înțeleagă publicul, ei știe să se apere pe dans. Ati apărat superb. Ai intrat în personaj. A fost superb momentul”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 9.

„Sore, te-ai ridicat foarte repede și ai intrat în program. Din păcate, ai căzut și depunctăm. Foarte bună provocarea juriului, cu final. Te felicit. Se vede că chiar dacă ai căzut stăpânești mai bine patinele”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 7,5.

„Asta numesc eu un program muncit. Sore, ți-ai dat silința să iasă programul perfect. Ai muncit la acea ridicare. Amândoi ați dus acest program în echipă. Aveți conexiuni. Porogramul are dificultate”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 9.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor face spectacol pe gheață în pași de dans

Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Cosmin Natanticu și Maria, Sore și Grațiano, dar și Ruby și Zsolt vor da viață unora dintre cele mai îndrăgite povești.

Începând cu ediția din această sâmbătă, toți concurenții rămași în competiție vor primi o provocare din partea juriului ce va constra într-un element tehnic care va trebui să fie prezent în toate coregrafiile.

Pe lângă provocarea săptămânii, cele șase cupluri rămase în competiție vor dansa live coregrafii inspirate din povești. Astfel, Aladin va ieși din lampa lui Ruby și a lui Zsolt, Cosmin Natanticu și Maria vor interpreta povestea lui Blu din Rio, cei mai tari dansatori din Happy Feet vor fi Oase și Andreea, Carmen Grebenișan și Lilian o vor duce pe Alice în Ţara Minunilor, dragostea dintre Frumoasa și Bestia va fi dezvăluită de Jean Gavril și Ana, iar Regatul de Gheață Frozen va prinde culoare sub patinele lui Sore și a lui Grațiano.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Oase și Andreea Ureche s-au descurcat de minune pe scena de gheață. Ce a sp... Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au descurcat de minune pe gheață cu dansul d...
Ultimele știri
x