Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Ștefan Bănică cântă piesa „4 zile” în premieră la tv. Momentul a fost emoționant

Ștefan Bănică a cântat la Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022 piesa „4 zile” și a creat un moment emoționant pe gheață.

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Ștefan Bănică cântă piesa „4 zile” în premieră la tv. Momentul a fost emoționant Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Ștefan Bănică cântă piesa „4 zile” în premieră la tv. Momentul a fost emoționant | Antena 1

Ștefan Bănică a urcat pe scena Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022 pentru a cânta o piesă în premieră la tv. Acesta a lăsat ținuta de prezentator a emisiunii și a îmbrăcat o costumație inedită pentru a-și anunța turneul național.

Ștefan Bănică, moment emoționant pe scena Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. A cântat piesa „4 zile”

Ștefan Bănică a impresionat publicul din România cu o piesă emoționantă pe care a cântat-o superb alături de band-ul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Piesa „4 zile” a anunțat tureul național pe care artistul și prezentatorul tv îl demarează în curând. Artistul a creat un moment inedit pe scena emisiunii unde este și prezentator tv alături de Irina Fodor.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au descurcat de minune pe gheață cu dansul d... Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Iată cum arată clasamentul show-ului în ediția de astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x