Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au ridicat la nivelul așteptărilor cu dansul

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari au dansat superb pe gheață în ediția din 26 martie 2022. Iată ce le-au spus jurații celor doi.

Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Brînzari s-au ridicat la nivelul așteptărilor cu dansul Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Brînzari s-au ridicat la nivelul așteptărilor cu dansul | Antena 1

Perechea formată din Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari au dansat superb pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022, într-o ediție senzațională cu stiluri diferite de dans. Aceștia sunt mai hotărâți ca niciodată să câștige marele premiu al emisiunii.

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari, momentul inedit de dans pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 26 martie 2022

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special, acela de a-l ajuta pe Lilian să-și continue visul artistic. „Sunt Lilian și am 18 ani. Am început să fac patinaj de la 8 ani. Părinții mei au fcut foarte multe sacrificii”, spune Lilian, colegul lui Carmen.

„Am mari emoții. Am luat o pastilă cu valeriană, calmante naturale. Am simțit că m-am calmat și am zis m-am calmat. Vreau să luăm note mai mari”, au spus cei doi coechipieri.

Jurizare Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari la Dancing on ice - Vis în doi, 26 martie 2022

„A fost primul dans pe gheață! Subliniez. V-ați descurcat de minune. Dinamic foarte bine. Ați a avut viteză, a existat tensiune. M-ați captat, am crezut fiecare mișcare”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 8,5.

„Bărbatul în tango trebuie să prezinte perechea. Sunteți o pereche superbă. Sunteți eleganți. Pasionali”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 8,5.

„Carmen, Lilian, ați avut un program încărcat cu ridicări. Senzația mea e că prin aceste ridicări ai vrut să maschezi stângăcia lui Carmen”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 7.

„Un program superb, mi-a plăcut coregrafia. Carmen, cel mai bun program de până acum. Azi s-a văzut linia brațelor, corectă”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 7,5.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor face spectacol pe gheață în pași de dans

Concurenții au avut la dispoziție o săptămână să se pregătească pentru unul dintre stilurile tango, vals, vogue, charleston, latino, rock’n roll sau disco.

Vogue, stilul de dans făcut cunoscut de către Madonna, va fi traspuns pe gheață de Sore și Gratiano, Cosmin Natanticu și Maria vor dansa charleston, iar Oase și Andreea vor veni în fața publicului cu energia bună a stilului disco.

Sâmbătă, Nicolai Tand și Daniela vor valsa împreună pe patinoarul Dancing on Ice – Vis în doi, Carmen Grebenișan și Lilian vor patina cu pasiune stilul tango, Ruby și Zsolt își vor undui șoldurile pe ritmuri latino, iar Jean Gavril și Ana vor face show rock’n roll.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022. Ruby și Zsolt Kerekes au impresionat publicul cu dansul pe gheață. Reacția ... Dancing on Ice - Vis în doi, 26 martie 2022. Sore și Grațiano Dinu au pregătit un dans elegant pe gheață. Ce a spus juri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt marii câștigători ai sezonului Sambata, 23.04.2022, 23:44
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Momentul în care Jean Gavril o dă cu capul de gheață pe Ana Maria Ion. Ce s-a întâmplat

Jean Gavril și Ana Maria Ion au repretat o mișcare „interzisă” pentru Marea Finală a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. Iată cum arată momentul în care concurentul își dă partenera cu capul de gheață, în timp ce se antrenau.

Miercuri, 27.04.2022, 17:08
Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

Sore a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon al show-ului Dancing on Ice - Vis în doi, de pe 23 aprilie 2022. Iată ce a publicat artista pe contul de Instagram.

Luni, 25.04.2022, 11:59
Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Seara trecută, Jean Gavril și Ana au plecat acasă cu premiul de 50.000 de Euro și trofeul câștigător al primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi.

Duminica, 24.04.2022, 13:24
Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, Andreea Bălan a făcut spectacol în Finala Dancing on Ice - Vis în doi. Pe patine și într-un costum transparent de la talie în jos, jurata a impresionat și publicul a reacționat în consecință.

Duminica, 24.04.2022, 10:20
Ultimele știri
x