Antena Căutare

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Cum arată clasamentul final al primei ediții

Iată că, după ce s-a finalizat prima ediție a emisiunii Dancing on ice - Vis în doi, am putut afla și cum arată clasamentul provizoriu.

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Cum arată clasamentul final al primei ediții

Antena 1

După o seară plină de momente unice de dans pe gheață și de surprize inedite, jurații au putut realiza un clasament al momentelor din această seară. Iată cum s-au descurcat cele 5 echipe din această primă ediție de Dancing on ice - Vis în doi 2022.

Clasamentul primei ediții din Dancing on ice - Vis în doi, 5 martie 2022

Cele 5 echipe care au dansat în această seară au avut parte de cuvinte frumoase și încurajatoare din partea juraților emisiunii. Însă s-a tras linia la punctajele obținute de fiecare, iar clasamentul arată astfel:

Ruby și Zsolt au ieșit pe primul loc, la votul publicului și suma de puncte strânse de la juriu. Pe locul doi s-a clasat echipa formată din Oase și Andreea Ureche. Pe locul 3 echipa formată din Jean Gavril și Ana Maria Ion.

Astfel că, Echipele formate din Iulia Albu și Marian Prisăcaru și Cătălin Cazacu și partenera sa de scenă au intrat la duel, după ce au ieșit pe ultimelelocuri.

„Noi am avut un punctaj mai mic în această seară, data viitoare vom fi mult mai buni”, spune Iulia Albu.

Cum își poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Dans caritabil al unor patinatoare ucrainene. Cât de bine s-au descurcat cel... Dancing on Ice - Vis în doi, debut spectaculos seara trecută la Antena 1...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x