Căutare Live

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Dans caritabil al unor patinatoare ucrainene. Cât de bine s-au descurcat cele două

Două patinatoare de origine ucraineană au dansat superb pe scena Dancing on ice - Vis în doi, 5 martie 2022. Iată scopul caritabil pentru care cele două fetițe campioane au performat.

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Dans caritabil al unor patinatoare ucrainene. Cât de bine s-au descurcat cele două

Antena 1

Două dansatoare de origine ucraineană au dansat pentru un scop caritabil, în vederea strângerii de fonduri pentru copiii războiului.

Dansul caritabil al unor fete de origine ucraineană cu care au strâns fonduri la Dancing on ice - vis în doi 2022

Fetițele au dansat superb pe scenă și au transmis un mesaj artistic pe gheață, la Dancing on ice - Vis în doi, emisiune difuzată la Antena 1, în direct. Iată cum funcționează campania umanitară:

Donează și tu 2 euro prin SMS la 8848 cu textul “COPIL” pentru a ajuta copiii refugiați în România. O campanie Antena 1 și Fundația Mereu Aproape.

Sute de familii se despart la fiecare oră la graniță. Uniți pentru copiii războiului. Peste 50.000 de refugiați din Ucraina în România, dintre care majoritatea sunt femei și copii. Împreună facem bine.

Cum își poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion, moment inedit pe gheață. Cum au reacționat jur... Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Cum arată clasamentul final al primei ediții...
Ultimele știri
x