Antena Căutare

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Iulia Albu și Marian Prisacaru, dans spectaculos pe gheață. Cum au reacționat jurații

Iulia Albu și Marian Prisacaru au surprins pe toată lumea cu un dans fenomenal pentru care au fost felicitați de jurații emisiunii Dancing on ice - Vis în doi, 5 martie 2022.

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Iulia Albu și Marian Prisacaru, dans spectaculos pe gheață. Cum au reacționat jurații Galerie
Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Iulia Albu și Marian Prisacaru, dans spectaculos pe gheață. Cum au reacționat jurații | Antena 1

Iulia Albu și Marian Prisacaru au pus în scenă un dans pe gheață care le-a tăiat respirația tuturor din sală, dar și juraților care au avut multe cuvinte frumoase de spus despre momentul lor.

Iulia Albu și Marian Prisacaru, momentul unic de dans pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 5 martie 2022

Iulia Albu și Marian Prisacaru s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. Aceștia s-au sincronizat foarte bine și au realizat un moment de vis împreună. Cei doi au luptat pentru cauza lui Marian.

„Sunt Iulia Albu, sunt critic de modă și în timpul liber îmi place să mă trezesc și să stau în pat. Am intrat ca o învingătoare pe gheață. Trebuia să facem tot felul de lucruri. Sper ca partenerul să fie o persoană înțelegătoare. Eu cred că Marian nu e un bun comunicator. Te rog potolește-te”, spune Iulia Albu.

„Sunt Marian Prisăcaru. Sacul de cartofi nu te ajută dacă încerci să-l ridici. Ți se pare normal să pierdem timpul? Avem o problemă de comunicare. Vrei alt partener? Suntem o echipă”, spune Marian Prisăcaru.

„Am 50 de ani, numele meu e Marian Prisăcaru. Tata era mândru că avea un fiu campion. La 17 ani și jumătate, am fost dat afară din centrul de patinaj, eu eram ieșit din tipare, nu eram ascultător. Patinajul pentru mine era ca o respirație. Emisiunea m-a readus în timp, mi-a făcut sufletul praf. Viața mea trebui să fie doar patinaj. M-am gândit că șansa mea e să ajut copiii. Îmi doresc să fac un club de patinaj”, spune Marian Prisăcaru despre cazul său pentru care dansează alături de Iulia Albu.

Jurizare Iulia Albu și Marian Prisacaru la Dancing on ice - Vis în doi, 5 martie 2022

„Iulia, Marian, ați ales o melodie frumoasă, Feeling good, dar nu s-a văzut asta. Iulia, cred că îți iubești foarte mult ghetele, că le admiri foarte mult în timpul momentului. Comunică cu Marian. Dă-i mai multă încredere. ”, spune Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 4,5.

„Arăți foarte bine pe gheață și vreau să te simți la fel de bine pe gheață. Ați avut momente în care v-ați așteptat unul pe celălalt”, spune Simona Pungă care le-a oferit nota 4,5.

„Amândoi arătați foarte bine, sunteți înalți. Trebuie să îi dai mai mult credit lui Marian, pe el te poți baza. Fără încredere în partener nu ai cum să te încrezi. Ai mare grijă la brațe când dansezi”, spune Elwira Petre care le-a oferit nota 5,5.

„Trebuie să ai baza de patinaj ca să începi să dansezi. E foarte greu să avem cu adevărat dans pe gheață. A fost mai multă frică, prea multă precauție, teama de a cădea”, spune Mihai Petre care le-a oferit nota 4,5.

Cum își poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Cătălin Cazacu și Codruța Moiseanu, moment inedit de dans pe gheață. Reacția... Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Oase și Andreea Ureche, dans surprinzător pe gheață. Reacția juraților, neaș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x