Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au descurcat superb pe gheață. Ce a zis Elwira

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari au impresionat jurații cu un dans pe gheață care a fost executat superb. Iată ce le-au spus jurații celor doi colegi de echipă.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au descurcat superb pe gheață. Ce a zis Elwira Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au descurcat superb pe gheață. Ce a zis Elwira | Antena 1

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari au reușit să creeze un moment special în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022, unde au pregătit un dans care a avut la bază o piesă celebră a anilor ΄90 - 2000. Aceștia par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari, dans excelent executat pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022

Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special, acela de a-l ajuta pe Lilian să-și continue visul artistic. „Sunt Lilian și am 18 ani. Am început să fac patinaj de la 8 ani. Părinții mei au făcut foarte multe sacrificii”, spune Lilian, colegul lui Carmen.

„Simt presiune. M-am panicat și am zis că o să alunec. Am făcut și niște grimase. M-a învăluit un sentiment de frică, de vină. În momentul clasamentului am crezut că o să fim la duel”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari la Dancing on ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022

„Mi s-a părut că astăzi ați fost mai stresați. Nu am simțit aceeași viteză. Era să o urce și într-un copac la un moment dat. Aveți calități, adăugați această eeganță fantastică”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 7.

„Ai frâna trasă la picior, Carmen. Trebuie ca publicul să vadă orice emoție, orice zâmbet. Trebuie amplificate mai mult, orice mișcare, cu curaj. Sunteți o pereche tare frumoasă”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 7,5.

„Din păcate, Carmen, încă persistă acel trac. Ești mai reținută, persistă acel patinaj pe două picioare. Ați avut probleme la provocare”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 6,5.

„Trebuie să fiu de acord cu Elwira, de ce nu faci tăirerea de gheață cu spatele. Nu ați mai fost atât de dezinvolți, dar a fost un număr mai bun decât săptămâna trecută”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 7,5.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe o piesă reprezentativă anilor ΄90 - 2000

Gheața este lustruită, patinele ascuțite și concurenții pregătiți pentru noul show live de mâine seară. Cele cinci perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi vor face spectacol într-o ediție ce va avea ca tematică cele mai cunoscute melodii românești ale anilor ΄90 - 2000.

Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Ruby și Zsolt, Oase și Andreea, dar și Jean Gavril și Ana vor da timpul înapoi și vor aduce la viață cele mai îndrăgite melodii românești.

Cu fiecare ediție care trece, pretențiile juraților de la concurenți sunt din ce în ce mai mari. Provocarea săptămânii primită de cele cinci cupluri din partea juraților Simona Pungă și Cornel Gheorghe este de a executa două arcuri interioare cu fața, urmate de două seturi de treiuri cu chasse, plus compas și o piruetă sus cu minim 3 rotații. Trei ediții îi mai despart pe concurenți de marea finală Dancing on Ice – Vis în doi și de premiul de 50.000 de Euro.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Ruby și Zsolt Kerekes au făcut show pe gheață în această ediție. Reacția ju... Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă, intrare spectaculoasă în ținute impecabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x