Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Ce echipă a fost eliminată. Dueliștii au pregătit dansuri de excepție

Două dintre echipele de la Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022 trebuie să se dueleze, după ce au reușit să strângă cele mai puține voturi din partea publicului și cele mai mici note de la juriu. Iată ce echipe au ajuns la această probă:

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Ce echipă a fost eliminată. Dueliștii au pregătit dansuri de excepție

Antena 1

Ruby și Zsolt, dar și Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari trebuie să propună pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022, un dans pe gheață executat atât de bine, încât să convingă juriul că ei sunt cei care trebuie să continue lupta pentru marele premiu pus în joc.

Ruby și Zsolt, dar și Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au duelat pentru a rămâne în competiție. Cât de bine s-au descurcat

Iată că, punctajele cele mai mici din această ediție au fost obținute de echipele formate din Ruby și Zsolt, dar și Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari care au fost nevoite să intre la duel. Acestea au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a reuși să rămână în competiție și să lupte pentru visul lor.

„Prima pereche care se salvează de la duel este formată din Sore și Grațiano. A doua echipă salvată de la duel este formată din Oase și Andreea. Prima echipă condamnată la duel în această seară este formată din Carmen și Lilian. Ultima echipă salvată din această seară este formată din Ana și Jean. Ruby și Zsolt, intrați la duel din nou”, au anunțat prezentatorii tv.

Echipa formată din Ruby și Zsolt a fost eliminată din competiția Dancing on Ice - Vis în doi 2022, 9 aprilie

După zile de atrenamente în care și-au dat tot interesul pentru a se ridica la nivelul cerut de competiție, Ruby și Zsolt Kerekes trebuie să părăsească această competiție, după ce au obținut punctajul cel mai mic dintre echipe. Jurații au decis ca ei să părăsească emisiunea.

„Un duel foarte dificil de jurizat, ambele perechi au fost extrem de tensionate și încordate, precaute. Vă temeți de o căzătură, care e fatală. Votul meu are legătură cu evoluția și merge către Ruby și Zsolt”, spune Mihai Petre.

„Foarte greu acest duel, toate perechile concurează. Eu mă refer strict la interpretarea voastră. Carmen și Lilian sunteți o echipă cu potențial, am nevoie să văd interpretare mult mai puternică. Votul meu merge către Ruby”, spune Elwira Petre.

„E vorba de patinaj artistic. Mi-a plăcut ce am văzut astăzi. Carmen ai fost mult mai relaxată. Eu țin mult la tranziție. Eu o să merg cu Carmen și Lilian”, spune Simona Pungă.

„Carmen ai fost mai relaxată, te-am văzut pe un picior mai mult. Înseamnă că poți. Ruby, unde este focoasa de Ruby? Ați patinat pe același stil. Trebuia să alegeți un număr în care să fiți mai efervescentă. În această seară, votul meu merge către Carmen și Llian”, spune Cornel Gheorghe.

„Deci Carmen și Lilian vor rămâne în competiție. A fost un duel foarte strâns”, spune Ștefan Bănică.

„Vreau să-i mulțumesc lui Ruby pentru că mi-a fost alături de mine și la bine și la greu”, spune Zsolt după ce a aflat că este eliminat din competiție.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Cum arată clasamentul show-ului în ediția de astăzi a emisiunii... Ruby și Zsolt au părăsit competiția Dancing on Ice – Vis în doi...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Ultimele știri
x