Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață. Reacția juraților

Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au descurcat de minune pe gheață în noua ediție a emisiunii. Iată ce le-au spus jurații celor doi.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață. Reacția juraților Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață. Reacția juraților | Antena 1

Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022, unde au pregătit o coregrafie care a avut la bază o piesă celebră a anilor ΄90 - 2000. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Jean Gavril și Ana Maria Ion, dans superb executat pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022

Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Nu-mi văd viața departe de gheață. Sunt una dintre cele mai bune patinatoare din România. Condițiile erau precare unde patinam înainte. Însă pasiunea și iubirea pentru gheață a câștigat. Visul meu e doar să patinez și atât, să-mi întrec limitele”, spune Ana Maria Ion despre cauza pentru care ea și Jean Gavril dansează.

„Săptămâna asta vreau să luăm 35 de puncte, cel puțin. Eu am crezut că nu poți că patinezi pe așa ceva. Trebuie să scoatem un dans bun dintr-o piesă de genul”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Jean Gavril și Ana Maria Ion la Dancing on ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022

„A fost atât de bun dansul de azi, cel mai bun de până acum”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 9.

„Voi o să aveți o problemă, că singuri ați ridicat ștacheta atât de sus. Ne-ați dat dependența asta că vrem din ce în ce mai bun de la voi”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 10.

„Cei doi ne surprind de la săptămână la săptămână, ați adus elemente de acrobație. Jean, ți-a fost frică să dai drumul la mâini. A fost cea mai bună provocare de până acum”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 9.

„A fost cel mai bun program din concurs, de până acum. V-ați descurcat mai bine decât săptămâna trecută. Ați ridicat publicul în picioare. Ați avut cele mai spectaculoase ridicări și cele mai grele”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 9,5.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe o piesă reprezentativă anilor ΄90 - 2000

Gheața este lustruită, patinele ascuțite și concurenții pregătiți pentru noul show live de mâine seară. Cele cinci perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi vor face spectacol într-o ediție ce va avea ca tematică cele mai cunoscute melodii românești ale anilor ΄90 - 2000.

Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Ruby și Zsolt, Oase și Andreea, dar și Jean Gavril și Ana vor da timpul înapoi și vor aduce la viață cele mai îndrăgite melodii românești.

Cu fiecare ediție care trece, pretențiile juraților de la concurenți sunt din ce în ce mai mari. Provocarea săptămânii primită de cele cinci cupluri din partea juraților Simona Pungă și Cornel Gheorghe este de a executa două arcuri interioare cu fața, urmate de două seturi de treiuri cu chasse, plus compas și o piruetă sus cu minim 3 rotații. Trei ediții îi mai despart pe concurenți de marea finală Dancing on Ice – Vis în doi și de premiul de 50.000 de Euro.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat frumos pe gheață. Iată ce au spus jura... Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Oase și Andreea Ureche au prezent un dans pe gheață superb. Ce a spus Mihai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x