Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat frumos pe gheață. Iată ce au spus jurații

Sore și Grațiano Dinu au reușit să creeze un moment extrem de sensibil, iar jurații au fost uimiți de mișcările lor. Iată ce au spus aceștia.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat frumos pe gheață. Iată ce au spus jurații

Antena 1

Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat foarte bine în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022, unde au pregătit un dans care a avut la bază o piesă celebră a anilor ΄90 - 2000. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Sore și Grațiano Dinu, dans superb executat pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022

Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special, pentru mama lui Grațiano Dinu. „Am fost în America, la un moment dat un șofer m-a lovit cu mașina. Am fost 7 zile în comă, după accidentul acesta mi s-a dezvoltat instinctul de a ajuta oamenii”, spune Grațiano Dinu. „Noi luptăm pentru mama lui Grațiano, datorită ei există patinaj artistic în Galați”, spune Sore.

„Faptul că nu a fost un program curat... Am ridicat privirea și am văzut-o pe Elsa pe jos. Când am auzit piesa eu am fost îngrozit. De ce ești panicată”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Sore și Grațiano Dinu la Dancing on ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022

„Dragilor, în seara asta ați fost fantastici, pentru că dansul înseamnă continuitate, fluență, să nu vedem efort, tranziții bune, cu variații. Ați reușit să le faceți pe toate. Sunteți aproape de potențialul vostru. Excelent, în seara asta a fost foarte bine”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 8,5.

„Călătoria voastră a fost excepțională. Părerea mea e că tu ai cele mai bune brațe din toate fetele, apreciez naturalețea ta, că ești atentă la detalii, că ești estetică”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 9.

„Dragilor, a fost cel mai bun program al vostru de până acum, dar de două ediții v-ați găsit acel ritm. Provocarea juriului a fost foarte bună. Cireașa de pe tort a fost pirueta de pe un picior”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 8,5.

„A fost un program care m-a dus cu gândul la vacanță. Sunteți o pereche frumoasă, aveți prize în pereche. Provocarea a fost bună, ți-a ieșit. Văd că faci ceva nou, faci acum. Apreciez efortul tău, Sore”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 9.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe o piesă reprezentativă anilor ΄90 - 2000

Gheața este lustruită, patinele ascuțite și concurenții pregătiți pentru noul show live de mâine seară. Cele cinci perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi vor face spectacol într-o ediție ce va avea ca tematică cele mai cunoscute melodii românești ale anilor ΄90 - 2000.

Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Ruby și Zsolt, Oase și Andreea, dar și Jean Gavril și Ana vor da timpul înapoi și vor aduce la viață cele mai îndrăgite melodii românești.

Cu fiecare ediție care trece, pretențiile juraților de la concurenți sunt din ce în ce mai mari. Provocarea săptămânii primită de cele cinci cupluri din partea juraților Simona Pungă și Cornel Gheorghe este de a executa două arcuri interioare cu fața, urmate de două seturi de treiuri cu chasse, plus compas și o piruetă sus cu minim 3 rotații. Trei ediții îi mai despart pe concurenți de marea finală Dancing on Ice – Vis în doi și de premiul de 50.000 de Euro.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă, intrare spectaculoasă în ținute impecabile... Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață. Reacția juraților...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Ultimele știri
x