Antena Căutare

Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Oase și Andreea Ureche au dansat impecabil pe gheață. Cum a arătat best dance-ul lor

Oase și Andreea Ureche, best dance-ul cu care au uimit pe toată lumea. Cât de bine s-au descurcat cei doi.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Oase și Andreea Ureche au dansat impecabil pe gheață. Cum a arătat best dance-ul lor

Antena 1

Oase și Andreea Ureche s-au descurcat foarte bine în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022, unde au defilat în pași de dans un Best Dance, adică cel mai bine realizat dans al lor. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Oase și Andreea Ureche, Best Dance pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, Finala 23 aprilie 2022 cu care au surprins jurații

Oase și Andreea Ureche s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Andreea e prietena mea cea mai bună, am decis că visul meu se va continua prin ea. Toți sportivii care vor să ajungă departe trebuie să plece. Este foarte scump. Antrenamentele sunt foarte scumpe, doar familia le poate susține. În România nu prea sunt patinoare. Am toată încrederea în Andreea”, a spus Andreea Ureche despre cauza pentru care dansează.

„Nici nu știam cum să ne ținem. Eram foarte emotivă, timidă înainte. Acum vorbesc mult”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Best Dance - Oase și Andreea Ureche la Dancing on ice - Vis în doi, Finala 23 aprilie 2022

„Ei evoluează. Nu mai e o provocare să patinați. Emoțiile încă se văd. Dar e un câștig”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 9,5.

„Memorie musculară se numește. Tu ai reușit să faci asta mereu. Ce apreciez foarte mult e că ai o limită”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 10.

„Te-am văzut mult mai sigur pe tine, Oase”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 9,5.

„Eu ador ideea asta, să vă văd dansând același dans de mai multe ori să devină din ce în ce mai bun. Ador să te văd dansând”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 9,5.

Echipele dansează muzical pe gheață în ediția din 23 aprilie 2022

Cele trei echipe finaliste ale primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi, Sore și Grațiano, Oase și Andreea, Jean Gavril și Ana, vor susține ultimele dansuri pe gheața emisiunii. Ediția finală a sezonului va fi complexă, tema principală a serii fiind musical-urile celebre jucate pe Broadway.

Interzisa povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta va fi interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano, Oase și Andreea vor pune stăpânire pe patinoarul emisiunii aducând la viață scenele cunoscute din Lion King ( Regele Leu) și povestea care a ținut Parisul cu „sufletul la gură”, Fantoma de la Operă, va fi dansată pe gheață de Jean Gavril și Ana.

Cum se votează în Finala Dancing on Ice - Vis în doi

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Ultima ediție a show-ului de dans pe gheață va fi difuzată sâmbătă, 23 aprilie 2022, de la ora 20.00.

Telespectatorii sunt cei care vor decide echipa câștigătoare a primului sezon Dancing on Ice - Vis în doi. Notele juriului sunt doar orientative și nu vor fi luate în calcul atunci când se va anunța marele câștigător.

Publicul va putea vota de două ori în Marea Finală a emisiunii. În prima parte a show-ului, oamenii de acasă trebuie să voteze o echipă dintre cele trei rămase în competiție, după ce prezentatorii anunță START VOT. Perechile pot fi votate prin intermediul aplicației Antena 1 sau prin SMS la 1272.

Cele două echipe finaliste va trebui să se „lupte” pentru marele premiul, însă tot telespectatorii vor decide perechea câștigătoare. După momentele de patinaj artistic ale concurenților, publicul are șansa să își voteze echipă favorită pentru a doua oară, după ce se anunță START VOT.

Echipa care are cele mai multe voturi din partea telespectatoriilor va fi desemnată căștigăroare în Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu au făcut show musical complet pe gheață. Reac... Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion, dansul pe tema musical pentru care au fost apreci...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x