Antena Căutare

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum au dansat Oase și Andreea Ureche într-un musical de excepție

Oase și Andreea Ureche s-au decurcat foarte bine pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 în Marea Finală. Iată cum au dansat pe gheață cei doi.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum au dansat Oase și Andreea Ureche într-un musical de excepție

Antena 1

Oase și Andreea Ureche s-au descurcat foarte bine în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022, unde au pregătit un dans care a avut ca temă un musical celebru. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Oase și Andreea Ureche, dansul pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, Finala 23 aprilie 2022 cu care au surprins jurații

Oase și Andreea Ureche s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Andreea e prietena mea cea mai bună, am decis că visul meu se va continua prin ea. Toți sportivii care vor să ajungă departe trebuie să plece. Este foarte scump. Antrenamentele sunt foarte scumpe, doar familia le poate susține. În România nu prea sunt patinoare. Am toată încrederea în Andreea”, a spus Andreea Ureche despre cauza pentru care dansează.

„Am emoții pentru finală, trebuie să tragem tare. Mi-a plăcut mult energia pieselor de săptămâna trecută. Toată lumea uită că eu patinez de două luni”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Oase și Andreea Ureche la Dancing on ice - Vis în doi, Finala 23 aprilie 2022

„A fost foarte lung momentul și mi-a plăcut mult. Dansul a fost complex. Patinajul nu mai e un obstacol, Oase. Spui povești pe gheață cu Andreea”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 9.

„O poveste superbă. Mi-a plăcut foarte mult. Mi-a plăcut partea în care ați dansat lent. Ai avut grijă. M-ai surprins super pozitiv”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 9,5.

„Oase, Andreea, nu încetați să mă uimiți de fiecare dată. Oase, ai totă admirație a mea de la prima audiție și până acum”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 9.

„E clar că toată lumea a dansat, a aplaudat. Toată lumea era în picioare, trup și suflet pentru voi. Felicitări coregrafilor. Foarte bine în pereche. Mi-a plăcut tare mult”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 9,5.

Echipele dansează muzical pe gheață în ediția din 23 aprilie 2022

Cele trei echipe finaliste ale primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi, Sore și Grațiano, Oase și Andreea, Jean Gavril și Ana, vor susține ultimele dansuri pe gheața emisiunii. Ediția finală a sezonului va fi complexă, tema principală a serii fiind musical-urile celebre jucate pe Broadway.

Interzisa povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta va fi interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano, Oase și Andreea vor pune stăpânire pe patinoarul emisiunii aducând la viață scenele cunoscute din Lion King ( Regele Leu) și povestea care a ținut Parisul cu „sufletul la gură”, Fantoma de la Operă, va fi dansată pe gheață de Jean Gavril și Ana.

Cum se votează în Finala Dancing on Ice - Vis în doi

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Ultima ediție a show-ului de dans pe gheață va fi difuzată sâmbătă, 23 aprilie 2022, de la ora 20.00.

Telespectatorii sunt cei care vor decide echipa câștigătoare a primului sezon Dancing on Ice - Vis în doi. Notele juriului sunt doar orientative și nu vor fi luate în calcul atunci când se va anunța marele câștigător.

Publicul va putea vota de două ori în Marea Finală a emisiunii. În prima parte a show-ului, oamenii de acasă trebuie să voteze o echipă dintre cele trei rămase în competiție, după ce prezentatorii anunță START VOT. Perechile pot fi votate prin intermediul aplicației Antena 1 sau prin SMS la 1272.

Cele două echipe finaliste va trebui să se „lupte” pentru marele premiul, însă tot telespectatorii vor decide perechea câștigătoare. După momentele de patinaj artistic ale concurenților, publicul are șansa să își voteze echipă favorită pentru a doua oară, după ce se anunță START VOT.

Echipa care are cele mai multe voturi din partea telespectatoriilor va fi desemnată căștigăroare în Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Irina Fodor, rochia cu detaliu deosebit la nivelul bustului. Cum arată ținuta e... Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion, best dance-ul care a uimit juriul pe ...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Ultimele știri
x