Căutare Live

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion, best dance-ul care a uimit juriul pe gheață

Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat fabulos pe gheață, cel mai bun dans al lor de până acum.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion, best dance-ul care a uimit juriul pe gheață

Antena 1

Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au descurcat foarte bine în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022, unde au defilat în pași de dans un Best Dance, adică cel mai bine realizat dans al lor. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Jean Gavril și Ana Maria Ion, Best Dance pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, Finala 23 aprilie 2022 cu care au surprins jurații

Jean Gavril și Ana Maria Ion s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Nu-mi văd viața departe de gheață. Sunt una dintre cele mai bune patinatoare din România. Condițiile erau precare unde patinam înainte. Însă pasiunea și iubirea pentru gheață a câștigat. Visul meu e doar să patinez și atât, să-mi întrec limitele”, spune Ana Maria Ion despre cauza pentru care ea și Jean Gavril dansează.

„Știind că se uită toată țara la mine m-am mobilizat. Am fost fericiți tot timpul”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Best Dance - Jean Gavril și Ana Maria Ion la Dancing on ice - Vis în doi, Finala 23 aprilie 2022

„Au fost mici probleme. Nu credeam că poate fi și mai bun”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 10.

„A fost o nebunie curată acest dans. E extraordinar ce reușiți să faceți”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 10.

„Ați fost impecabili. Vă potriviți atât de bine că nu-mi găsesc cuvintele cu care să vă laud”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 10.

„Nu prea sunt multe cuvinte de spus la un asemenea program. Elementele acrobatice sunt surpiza voastră”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 10.

Echipele dansează muzical pe gheață în ediția din 23 aprilie 2022

Cele trei echipe finaliste ale primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi, Sore și Grațiano, Oase și Andreea, Jean Gavril și Ana, vor susține ultimele dansuri pe gheața emisiunii. Ediția finală a sezonului va fi complexă, tema principală a serii fiind musical-urile celebre jucate pe Broadway.

Interzisa povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta va fi interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano, Oase și Andreea vor pune stăpânire pe patinoarul emisiunii aducând la viață scenele cunoscute din Lion King ( Regele Leu) și povestea care a ținut Parisul cu „sufletul la gură”, Fantoma de la Operă, va fi dansată pe gheață de Jean Gavril și Ana.

Cum se votează în Finala Dancing on Ice - Vis în doi

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Ultima ediție a show-ului de dans pe gheață va fi difuzată sâmbătă, 23 aprilie 2022, de la ora 20.00.

Telespectatorii sunt cei care vor decide echipa câștigătoare a primului sezon Dancing on Ice - Vis în doi. Notele juriului sunt doar orientative și nu vor fi luate în calcul atunci când se va anunța marele câștigător.

Publicul va putea vota de două ori în Marea Finală a emisiunii. În prima parte a show-ului, oamenii de acasă trebuie să voteze o echipă dintre cele trei rămase în competiție, după ce prezentatorii anunță START VOT. Perechile pot fi votate prin intermediul aplicației Antena 1 sau prin SMS la 1272.

Cele două echipe finaliste va trebui să se „lupte” pentru marele premiul, însă tot telespectatorii vor decide perechea câștigătoare. După momentele de patinaj artistic ale concurenților, publicul are șansa să își voteze echipă favorită pentru a doua oară, după ce se anunță START VOT.

Echipa care are cele mai multe voturi din partea telespectatoriilor va fi desemnată căștigăroare în Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum au dansat Oase și Andreea Ureche într-un musical de excepție... Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu au făcut show musical complet pe gheață. Reac...
Ultimele știri
x