Antena Căutare

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu au făcut show musical complet pe gheață. Reacție Elwira

Sore și Grațiano Dinu au dansat superb pe gheață în Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi, în Marea Finală.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu au făcut show musical complet pe gheață. Reacție Elwira

Antena 1

Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat foarte bine în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022, unde au pregătit un dans care a avut ca temă un musical celebru. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Sore și Grațiano Dinu, dansul pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, Finala 23 aprilie 2022 cu care au surprins jurații

Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special, pentru mama lui Grațiano Dinu. „Am fost în America, la un moment dat un șofer m-a lovit cu mașina. Am fost 7 zile în comă, după accidentul acesta mi s-a dezvoltat instinctul de a ajuta oamenii”, spune Grațiano Dinu. „Noi luptăm pentru mama lui Grațiano, datorită ei există patinaj artistic în Galați”, spune Sore.

„Era o presiune destul de mare și mă simțeam slăbit. Dacă el are o stare proastă, cu oricât de bună starea e a mea mi se strică și mie”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Sore și Grațiano Dinu la Dancing on ice - Vis în doi, Finala 23 aprilie 2022

„N-am cuvinte pentru producția voastră. Oricine a plătit bilet. Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta. Fantastic moment, emoționant. Nu am cuvinte. E incredibil”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 10.

„Un dans atât de echilibrat, extrem de pasional. S-a făcut aici o liniște care însemna că ați prins oameni de suflet”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 10.

„Sore, Grațiano, cea mai frumoasă poveste de dragoste. Chimia dintre voi doi transmite multă emoție”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 10.

„De fiecare dată îmi încurajez sportivii să respire. Știu cât de dureros este. Voi sunteți genul de echipă care mă țineți cu emoție. Vă felicit, eu încă tremur”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 10.

Echipele dansează muzical pe gheață în ediția din 23 aprilie 2022

Cele trei echipe finaliste ale primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi, Sore și Grațiano, Oase și Andreea, Jean Gavril și Ana, vor susține ultimele dansuri pe gheața emisiunii. Ediția finală a sezonului va fi complexă, tema principală a serii fiind musical-urile celebre jucate pe Broadway.

Interzisa povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta va fi interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano, Oase și Andreea vor pune stăpânire pe patinoarul emisiunii aducând la viață scenele cunoscute din Lion King ( Regele Leu) și povestea care a ținut Parisul cu „sufletul la gură”, Fantoma de la Operă, va fi dansată pe gheață de Jean Gavril și Ana.

Cum se votează în Finala Dancing on Ice - Vis în doi

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Ultima ediție a show-ului de dans pe gheață va fi difuzată sâmbătă, 23 aprilie 2022, de la ora 20.00.

Telespectatorii sunt cei care vor decide echipa câștigătoare a primului sezon Dancing on Ice - Vis în doi. Notele juriului sunt doar orientative și nu vor fi luate în calcul atunci când se va anunța marele câștigător.

Publicul va putea vota de două ori în Marea Finală a emisiunii. În prima parte a show-ului, oamenii de acasă trebuie să voteze o echipă dintre cele trei rămase în competiție, după ce prezentatorii anunță START VOT. Perechile pot fi votate prin intermediul aplicației Antena 1 sau prin SMS la 1272.

Cele două echipe finaliste va trebui să se „lupte” pentru marele premiul, însă tot telespectatorii vor decide perechea câștigătoare. După momentele de patinaj artistic ale concurenților, publicul are șansa să își voteze echipă favorită pentru a doua oară, după ce se anunță START VOT.

Echipa care are cele mai multe voturi din partea telespectatoriilor va fi desemnată căștigăroare în Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion, best dance-ul care a uimit juriul pe ... Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Oase și Andreea Ureche au dansat impecabil pe gheață. Cum a arătat best dance-u...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x