Cum se simte Christian Eriksen la trei zile după stopul cardiac suferit pe teren. Fotbalistul s-a pozat pe patul de spital

Danezul Christian Eriksen se recuperează după stopul cardiac suferit în timpul partidei Danemarca-Finlanda de la EURO 2020. Fotbalistul lui Inter Milano s-a fotografiat pe patul de spital și a avut un mesaj pentru toți cei care i-au trimis un gând bun după incidentul neplăcut.

Christian Eriksen se recuperează după stopul cardiac suferit în meciul cu Finlanda pentru Euro 2020

Profimediaimages.ro

Christian Eriksen, posesorul tricoului cu numărul 10 din echipa națională a Danemarcei, și-a făcut un selfie pe care l-a urcat pe contul personal de Instagram.

"Salutări tuturor! Vă mulţumesc pentru urările de bine şi pentru mesajele primite din toate colţurile lumii. Înseamnă enorm pentru mine şi pentru familia mea. Sunt bine, în circumstanţele date. Trebuie să mai fac câteva analize la spital, dar mă simt bine. Acum, îi voi susţine pe colegii mei din echipă pentru următoarele meciuri. Jucaţi pentru toată Danemarca! Toate cele bune! Christian", a scris danezul la descrierea imaginii.

Citește și: Christian Eriksen, transferat de la Tottenham la Inter Milano

Ce s-a întâmplat cu Christian Eriksen în timpul partidei cu Finlanda de la Euro 2020

Jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Danemarca era în atac, la faza în care Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în minutul 43. Un jucător al gazdelor a executat un aut de pe partea stângă, trimiţând mingea către Eriksen.

Fotbalistul echipei Inter Milano a părut că trimite înapoi mingea, apoi s-a prăbuşit pe gazon cu faţa în jos. Jucătorii celor două echipe şi arbitrul au recţionat imediat, realizând că s-a întâmplat ceva grav şi au chemat medicii pe teren.

Simon Kjaer, căpitanul Danemarcei, a intervenit și i-a curățat căile respiratorii lui Christian Eriksen, care era în continuare inconștient.

Imediat ce medicii au pătruns pe gazon, jucătorii danezi au făcut un zid în jurul lor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul.

Primele declarații ale agentului lui Christian Eriksen după stopul cardiac

La o zi după ce Christian Eriksen a suferit un stop cardiac, Martin Shoots, agentul lui, l-a vizitat în spital, acolo unde l-a găsit într-o stare bună.

”A glumit, era bine dispus, l-am găsit într-o stare bună. Cu toții vrem să înțelegem ce i s-a întâmplat, vrea și el să o facă. Medicii fac examinări aprofundate și va dura ceva timp. A fost fericit pentru că a înțeles cât de multă dragoste a primit. L-au surprins mesajele din toată lumea.

Citește și: Christian Eriksen, declarații de pe patul de spital după ce a făcut stop cardiac pe teren. Cum se simte fotbalistul danez

Și a fost deosebit de impresionat de cei de la Inter: nu doar colegii de echipă cu care s-a auzit pe chat, ci și fanii. Christian nu renunță. El și familia lui vor să le mulțumească tuturor. Jumătate din lume ne-a contactat, toată lumea era îngrijorată. Acum trebuie doar să se odihnească, altături de el sunt soția și părinții lui. De asemenea, luni va rămâne sub observație, poate chiar și marți. Dar, în orice caz, vrea să-și susțină colegii de echipă împotriva Belgiei.”, spunea Shoots.

Ultimele știri