Căutare Live

"Duelul" suporterelor. Cele mai frumoase fane de la Euro 2020. Ce țară iese învingătoare?

Țările participante la EURO 2020 au avut suportere pe măsură. Doamnele și domnișoarele s-au întrecut în apariții spectaculoase și de-a dreptul efervescente pentru a-și arăta susținerea și aprecierea față de echipele care luptau pe terenul de fotbal. Vezi fotografiile cu fanele înfocate.

Suportere EURO 2020

Getty

Campionatul European de Fotbal UEFA 2020 (denumit în mod obișnuit UEFA Euro 2020 sau Euro 2020) a fost al 16-lea Campionat European UEFA, campionatul internațional de fotbal masculin din Europa organizat de Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal.

UEFA Euro 2020 a fost a 16-a ediție a Campionatului European de Fotbal. În 2020 s-au aniversat 60 de ani de la înființarea turneului, iar competiția trebuia să fie desfășurată inițial în 12 orașe ale Europei între 12 iunie și 12 iulie 2020, dar a fost amânată pentru perioada 11 iunie — 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de COVID-19.

Citește și: Cum arată iubita lui Gianluigi Donnarumma. Alessia Elefante și portarul Italiei sunt împreună de 5 ani

Ediția a fost câștigată de Italia, care a învins Anglia la lovituri de departajare în finala disputată pe stadionul Wembley din Londra.

Citește și: Câți bani a câștigat Italia, noua Campioană Europeană. Ce sumă a obținut Anglia, după finala meciului

Duelul suporterelor la Campionatul European 2020. Ce țară are ce-a mai frumoasă fană

De-al lungul campionatului au ieșit în evidență numeroase suportere care și-au susținut echipa preferată. Acestea și-au arătat aprecierea față de țări prin diferite metode, fie s-au pictat pe chip, fie au îmbrăcat haine cât mai provocatoare. Cert e că au fost preferatele camerelor de fotografiat.

Numeroase imagini cu suporterele țărilor au făcut înconjurul internetului, iar oamenii și-au exprimat părerea vizavi de apariția lor. După ce am văzut cât de sexi sunt iubitele fotbaliștilor, urmează să vedem ce fane au ieșit cel mai mult în evidență.

Citește și: Cum arată soția lui Giorgio Chiellini, căpitanul Italiei. Fotbalistul și Carolina Bonistalli s-au căsătorit în 2014

Duelul reprezentantelor sexului frumos este strâns și asta pentru că suporterele sunt înzestrate cu tot ce le trebuie. Doamnele și domnișoarele au demonstrat că fotbalul nu mai este doar un sport pentru bărbați, ci interesul este crescut și în rândul femeilor, care umplu stadioanele, iar multe și practică sportul foarte bine.

EURO 2020. Câți bani a câștigat Italia, noua campioană europeană. Ce sumă a obținut Anglia, după finala meciului...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri