Căutare Live

Christian Eriksen s-a prăbușit inconștient pe teren, la Euro 2020. Colegii și fanii au izbucnit în lacrimi

Jucătorul de fotbal danez Christian Eriksen, s-a prăbuțit inconștient pe teren, în timpul meciului Euro 2020 Danemarca - Finlanda, din grupa B.

Christian Eriksen s-a prăbușit inconștient pe teren la Euro 2020

Profimedia

În minutul 43 al meciului, fără să fie lovit de nimeni, jucătorul Christian Eriksen a căzut inconștient pe teren. Jucătorii de fotbal, cei din staff şi fanii au izbucnit în plâns, în timp ce medicii îl resuscitau direct pe teren pe Christian Eriksen. Meciul a fost suspendat de UEFA, iar jucătorul a fost luat de pe teren, în timp ce colegii îi acopereau trupul pentru a nu apărea în fotografii.

UEFA a anunțat că jucătorul a fost transportat la spital și în prezent se află într-o stare stabilă.

Citește mai multe detalii despre incidentul de la Euro 2020 pe AS.ro.

Christian Eriksen, declarații de pe patul de spital după ce a făcut stop cardiac pe teren. Cum se simte fotbalistul dane...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri