- Inter Club D'escaldes – FCSB se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 15 iulie de la 21:30!
- AVANPREMIERA sezonului 9 Insula Iubirii, pe 20 iulie, la Berăria H. Vezi primul episod în avans, alături de Radu Vâlcan și ispite
Olivia are experiență în fața camerelor de luat vederi. Totodată, are o personalitate puternică și nu se sfiește să o arate.
Olivia Cucoș, despre experiența Chefi la cuțite, viitorul în bucătărie și relațiile de pe platoul de filmare
Tensiunea e la cote maxime în platoul Chefi la cuțite. Asta se vede și la TV, însă concurenții trăiesc fiecare minut într-un mod cu totul unic. Olivia este o prezență care nu poate fi trecută cu vederea în show-ul culinar.
Așteptările i-au fost depășite. Chefi la cuțite este un maraton de adrenalină pentru Olivia Cucoș
Olivia, spune-ne puțin despre experiența la Chefi la cuțite. Tensiunea pare să fie la cote maxime la filmări. Care a fost cea mai mare provocare: integrarea în echipa verde sau probele individuale?
Am zis că mă duc la un show culinar, nu la un maraton de adrenalină! A fost o experiență intensă, cu sare, piper și mult chili. Integrarea în echipa verde? Ca o relație complicată pe Facebook: ne iubim, ne certăm, dar gătim împreună. Probele individuale au fost însă testul suprem – acolo nu mai ai echipă, ai doar tigaia și inima ta. Și uneori… inima bătea mai tare decât cratița.
Multe dintre replicile colegilor i-au atins punctul sensibil și mărturisește că s-a simțit nedreptățită
În platou, tensiunea se simte intens în timpul battle-urilor. Privind în urmă acum, consideri că ai avut parte de nedreptăți din partea colegilor?
Hai să zicem așa: în bucătărie, cuțitele nu sunt singurele care taie. Unele replici au fost mai ascuțite decât satârul, iar unele atitudini – mai reci decât frigiderul. Da, am simțit niște nedreptăți, dar știi cum e – cine n-are nervii tari, să nu se joace cu focul de pe plită.
Olivia vorbește și despre relația cu Dragoș, cuțitul de aur al echiei verzi. De ce a dezamăgit-o comportamentul acestuia
Care este relația ta cu Dragoș? Ai vrea să evolueze în ceva mai mult decât colegi de bucătărie?
Dragoș? E simpatic, gătește bine, dar sincer... nu mă interesează. Să spunem că e ca un sos pesto – unii îl adoră, alții îl evită. Eu sunt mai degrabă interesată de rețete complexe, nu de telenovele în bucătărie. Dar dacă vreți cancan: să zicem că... între noi e mai degrabă fum de la tigaie, nu scântei de iubire. La televizor părea o chimie, dar în realitate... a fost mai mult manipulare decât conexiune.
Da, o spun cu subiect și predicat: m-am simțit folosită. Și nu doar o dată. De câte ori avea un conflict, cine crezi că era scos la înaintare? Eu. Pentru că știa cât de bine pot ataca, cât de bine pot argumenta. Eram ca o armă în mâinile lui. Acum e foarte supărat pe mine pentru că am spus lucrurilor pe nume într-un interviu – și gata, comunicarea s-a rupt. A zis că nu mai există nicio șansă de împăcare. Și poate că are dreptate. Pentru că la finalul zilei, nu vreau în jurul meu oameni care mă văd ca pe o unealtă, nu ca pe un om.
Participarea la show-ul culinar i-a adus și mult hate în online. Cum gestionează reacțiile internauților
Cum gestionezi hate-ul din online? Reacțiile oamenilor nu sunt tocmai blânde. Cum le răspunzi?
Cu o lingură de sarcasm și o porție mare de indiferență. Internetul e plin de chefi de tastatură care n-au fiert nici măcar un ou, dar dau verdicte ca la Chefi la Cuțite.
Le zic „poftă bună la răutate”, dar eu gătesc mai departe – pentru cine contează. Da, am un accent, da, sunt mai vocală și mai directă decât majoritatea – și da, mi-am luat-o pe piele. Dar să nu confundăm personalitatea cu aroganța. Sunt cum sunt și dacă unii nu pot digera asta… să-și schimbe rețeta.
Experiența Chefi la cuțite și-a spus cuvântul în viața Oliviei. Ce și-ar dori să schimbe pe viitor
Ți-ar plăcea să participi la Chefi la cuțite ca degustător, după ce ai trăit experiența de concurent?
Da, și mi-aș pune și ochelarii de soare, doar ca să mă uit mai cool la farfurii. După ce am simțit presiunea din spatele blatului, ar fi deliciul suprem să stau pe partea cealaltă și să spun: „Mmm… lipsește ceva!” Și da, aș face-o cu stil.
Ai lăsa cariera în televiziune pentru a-ți urma pasiunea în bucătărie? Ce crezi că ai aduce nou în arta gastronomică?
Dacă aș face-o, aș aduce un mix irezistibil de gust, show și personalitate. Nu vreau să fiu doar o bucătăreasă bună, vreau să fiu un vibe în farfurie. Mâncarea nu e doar despre gust, e despre emoție. Iar eu – am multe de transmis, și nu doar pe Instagram.
Show-ul culinar Chefi la cuțite, în fiecare luni, marți și miercuri, la Antena 1 și în AntenaPLAY
Confruntările culinare continuă la Chefi la cuțite, la Antena 1 și în AntenaPLAY, de luni până miercuri de la 20:30.