Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

EPISODUL al patrulea din ”FRUCTUL OPRIT”! Doamna Roxana: „Sonia e tânără, are nevoie de acțiune!” Doamna Caragea și „Frumușelul” Alex, la un pas să fie prinși în pat de domnul Caragea!!

După ce în cel de-al treilea episod am asistat la cununia civilă și la nunta dintre Tudor Caragea (interpretat de Adrian Titieni) și Sonia Baicu Popovici (Michaela Prosan) și am trăit momente pline de tensiune, de suspans, dar și de fericire alături de protagoniști,  cel de-al patrulea episod din prima dramă psihologică din România întrece orice așteptare!

După ce în cel de-al treilea episod am asistat la cununia civilă și la nunta dintre Tudor Caragea (interpretat de Adrian Titieni) și Sonia Baicu Popovici (Michaela Prosan) și am trăit momente pline de tensiune, de suspans, dar și de fericire alături de protagoniști, cel de-al patrulea episod din prima dramă psihologică din România întrece orice așteptare!

Hotărât să-și refacă viața sentimentală, Tudor Caragea s-a căsătorit cu frumoasa și mult mai tânăra Sonia Baicu Popovici, dar mariajul lor e unul departe de a fi perfect. Primele certuri au apărut încă din timpul ceremoniei discrete, alături de oamenii apropiați.

Lucrurile iau însă o turnură neașteptată, căci Alex, finul domnului Caragea, se apropie „periculos” de mult de frumoasa Sonia, extrem de afectată de vestea că suferă de cancer. În acest timp, Alex, simțindu-se nedreptățit de către nașul său, Tudor Caragea, va părăsi casa în care a locuit în ultimii ani. Tânărul încearcă să discute cu tânăra doamnă Caragea, profitând de lipsa de acasă a domnului Caragea.

Alex urcă în dormitorul Soniei și cei doi tineri se lasă aproape cuprinși de pasiune....

Telespectatorii vor putea afla în episodul din această seară al serialului “Fructul oprit”, difuzat de la ora 20.00, la Antena 1 şi oricând pe platforma AntenaPlay, dacă Sonia și alex vor fi prinși în flagrant de Tudor Caragea!

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video