Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Fructul Oprit, episodul 7 online. Dan Lăzărescu, ținta lui Tudor Caragea și a actorului Doru Ana, care astăzi împlinește 64 de ani: "Stau în bârlog. Inima mea, devenită cord, nu are voie să stea în frig"

În timp ce Sonia trebuie să ajungă de urgenţă la Istanbul pentru a se opera, află că mama ei se zbate pe un pat de spital, în urma unui accident. Presupusa lună de miere îi este întreruptă dramatic.

În această seară, episodul şapte din serialul "Fructul oprit" vine cu noi dezvăluiri şi adevăruri dureroase care ies la iveală, în momente critice. În timp ce Sonia trebuie să ajungă de urgenţă la Istanbul pentru a se opera, află că mama ei se zbate pe un pat de spital, în urma unui accident. Presupusa lună de miere îi este întreruptă dramatic.

Ajunsă de urgenţă în ţară, merge la spital pentru a o vizita pe Roxana, care se zbate între viață și moarte. Văzând starea în care se află, Tudor Caragea promite că Lăzărescu va plăti. După ce casa i-a fost scoasă la licitație, Roxana a vrut să-și pună capăt zilelor, mai ales că cel care își dorește să o cumpere este chiar dușmanul ei.

"Fructul Oprit", episodul 7 online. Roxana Baicu Popovici, între viață și moarte. Sonia trece prin momente cumplite: "Să zaci în patul ăsta de spital, până o să te mănânce viermii!"

Ce face Dan Lăzăsercu, în tot acest timp? Vom afla în această seară, de la ora 20:00, pe Antena 1. Însă, între timp, vă putem spune ce face actorul Doru Ana, cel care îi dă viaţă personajului nostru şi care joacă cel de-al 45-lea rol din carieră, din lumea filmului.

Își sărbătorește ziua de naștere, așteaptând cu nerăbdare cel de-al șaptelea episod. Actorul a implinit frumoasa vârstă de 64 de ani:

"Stau în bârlog. Inima mea, devenita cord, nu are voie să stea în frig. Şi, bineînţeles, aştept "Fructul Oprit" diseară, de la 20.00".

Echipa serialului îi urează la mulţi ani şi numai gânduri bune, iar fanii promit să-l urmărească în fiecare miercuri, din fața micilor ecrane.

"Fructul Oprit", episodul 7 online. Adevăruri dureroase și răsturnări de situație, în familia Soniei: "O să plătească scump!"

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video