Fructul oprit

MIERCURI | ora 20.00

Liviu Vârciu, vedetă în "Fructul Oprit"! Când începe al doilea sezon din serialul de la Antena 1?

 

Implicat în tot mai multe proiecte, Liviu Vârciu face cu greu față solicitărilor de a fi prezent la datorie. Astfel, în cea mai nouă ediție a emisiunii "Poftiți la Nea Mărin", difuzată luni, de la 20, la Antena 1, Vârciu este nevoit sã îl lase singur pe Andrei în confruntarea cu Nea Mãrin pentru a se întoarce în Snagov, acolo unde acesta filmeazã pentru serialul „Fructul Oprit”.

„I-am spus lui Andrei cã eu trebuie sã plec câteva zile, mai am o pizzerie, la Snagov, în serialul „Fructul Oprit, dar îl las cum trebuie, îl las pe plus mult, cu mâncare, cu Fernando şi cu restul echipei noastre. Ştiu cã se va descurca!”, va mãrturisi Liviu.

Vârciu filmează intens pentru cel de-al doilea sezon "Fructul Oprit" , alături de toți ceilalți actori deja cunoscuți publicului.

Cum primul sezon a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură, echipa promite o avalanşă de emoţii şi în partea a doua a serialului Fructul Oprit. Serialul-dramă ,,Fructul Oprit II,, începe din toamnă, la Antena 1.

🍎 Vezi ONLINE Fructul Oprit Sezonul 2 pe AntenaPlay. Toate episoadele integrale exclusiv aici >>> https://s.a1.ro/mqGTpsA​

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/fructul_oprit/​facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe