Acolo se cazează şi turişti care nu au nicio treabă cu sporturile de iarnă. Şi asta pentru că, la restaurant, preparatele sunt gătite de bucătari de top.
Complexul se află în faimoasa staţiune montană Courchevel 1850 din Franţa. El este în topul celor mai luxoase resorturi din lume. Are cinci stele Michelin, motiv pentru care - an de an - atrage mii de turişti.
Pe lângă domeniul schiabil de peste 150 de kilometri, oamenii vin şi pentru condiţiile pe are le au acolo. În clasament este chiar o clădire care şi-a păstrat structura veche din lemn, însă a fost modernizată de curând de un designer britanic.
Cabana are acum şi detalii mai extravagante. Candelabre preţioase, dar şi o piscină acoperită doar cu geamuri.
Statiunea dispune de o sală fitness şi de un magazin cu echipamente pentru schi. Însă ceea ce îl face cel mai renumit este zona de bar şi restaurant. Mâncarea depăşeşte toate aşteptările. Bucătari renumiţi pregătesc delicii culinare.
Turiştii pot mânca tot felul de fructe de mare, dar şi prăjiuri cu foiţă de aur. Meniurile depăşesc 250 de euro de persoană, iar o noapte de cazare ajunge şi la o mie de euro.