În zilele călduroase de vară, românii își doresc să consume alimente reci și fără grasime. Supa rece de legume este o varianta ideală pentru meniul de vară, dar și pentru pretențioși.
Deși mulți doresc să consume o supă tradițională și nu sunt încântați de ideea unei supe reci, aceasta este una foarte sănătoasă și mult mai potrivită pentru zilele caniculare de vară.
Supele reci pot fi făcute din iarut și castraveți sau pentru cei mai pretențioși, pot fi făcute reinterpretând supele tradiționale.
Bucătarul Ovidiu a prezentat modul lui unic de preparare al unui Gazpacho.
„Pregătesc o supă de legume normală, apoi, separat pregătesc o supă de roșii foarte concentrată, cu mult ulei de măsline, mult busuioc, usturoi, oregano. Apo combin cele două supe și fac un brunoise de legume, rece, ca să fie și răcoritor și foarte sănătos.”
Camelia Oprea explică la Neatza cu Răzvan și Dani de ce apar frica de apă, răul de mașină și de înălțime... Liniile aeriene Neatza vă invită în vacanță. Pasagerii sunt gata de aterizare...