Vlădutz de la Neatza vă recomandă o rețetă delicioasă, de antricot de vițel cu țelină, ce este foarte simplu de preparat și vă va răsfăța papilele.
Ingrediente:
- Un kilogram de antricot de vițel
- Trei bucăți de țelină
- Patru linguri de pastă de ardei dulce
- 200 ml de vin alb
- Două bucăți de păstârnac
- Două legături de pătrunjel verde
- Trei căței de usturoi
Mod de preparare:
Carnea se spală și se taie sub formă de cubulețe, după care se călește cu ceapă. Când aceasta capătă o culoare aurie se adaugă vinul și pasta de ardei.
Țelina se taie sub formă de cubulețe și se călește în ulei de măsline. Apoi, se adaugă împreună cu pătrunjelul peste carne.
Se servește cu orez și pâine prăjită!
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!