Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune o rețetă delicioasă de mușchiuleț unguresc , ce se prepară foarte ușor:
Ingrediente:
- Un kilogram de mușchiuleț de porc
- Maghiran
- Un kilogram de cartofi
- Două bucăți de ceapă
- Boia de ardei iute
- Ulei de măsline
- Maioneză
- 200 g de castraveți murați
- 100 g de piersici din compot
- Ceapă verde
Mod de preparare:
Carnea de porc se condimentează și se dă la cuptor, după care se taie fâșii.
Cartofii se fierb, se taie felii și se trag la tigaie cu ceapă.
Castraveții murați și piersicile se taie sub formă de cubulețe, se adaugă ceapa verde și maioneza.
Se servește împreună cu ceapa și cartofii.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!