Tupeul fără limite îi pune în pericol pe turiştii de pe litoral. Tone de carne şi brânză expirate au dispărut din depozitele sigilate ale autoservirii din Mamaia, închisă în urmă cu doar câteva zile de inspectori. Sigiliile au fost rupte, iar marfa, veche de câţiva ani, a fost mutată. Nu este exclus să fi ajuns în alte bucătării şi în farfuriile turiştilor. Pe fir a intrat acum poliţia. Patronul care a primit deja o amendă record de 92 de mii de lei riscă dosar penal.
Produsele expirate au rămas doar în imaginile filmate de inspectori la controlul în urma căruia au decis să închidă plăcintăria o jumătate de an şi să-i dea patronului amenda record de 92 de mii de lei.
Carne expirată de câţiva ani, aşezată lângă gunoaie, brânză păstrată în depozite fără ventilaţie, muştar ţinut în găleţi de vopsea şi preparate din carne în lăzi pentru dezinfectant.
DECALOGUL ALIMENTAȚIEI, câteva sfaturi scrise de o liceană care a pierdut 20 de kilograme în trei luni, a devenit VIRAL... Ce trebuie să mănânci și să bei în aceste zile caniculare pentru a nu-ți pune sănătatea în pericol? De ce trebuie să evi...