Antena Căutare

Cristina Mateescu, Gazdă Perfectă din această ediție: Prepar o friptură de capră și porc delicioasă

Cristina Mateescu, freelancer, este ”Gazda Perfectă” pentru Robert Catu, Marius Gheroghiu, Constantina Iordache și Meriem Vizitiu.

Cristina Mateescu, freelancer, este ”Gazda Perfectă” pentru Robert Catu, Marius Gheroghiu, Constantina Iordache și Meriem Vizitiu.

Cu încredere în ea și plină de energie, Cristina este gata să îi surprindă pe invitații din această seară și să le dovedească că este „Gazda Perfectă”.

Meniul din această seară este compus dintr-un aperitiv bogat cu sushi „altfel”, pachețele de primăvară secolul XXI și sos, mousse de ton, pate de ficat de pui și icre amaranth. La felul principal, aceasta va servi friptură de capră și porc cu o garnitură de orez cu șofran, iar la desert va avea o înghețată clasică de fructe.

La cumpăraturi, Cristina s-a învățat minte după gafa făcută de Robert și primul lucru pe care l-a fcăut a fost să meargă la raionul de băuturi.

Gazda Perfectă. Degustarea preparatelor pregătite de Cristina Mateescu. Jurații sunt dezamăgiți de aperitiv... Meriem Vizitiu, Gazdă Perfectă din această ediție: Știu să dansez din buric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x