Antena Căutare

Meriem Vizitiu, Gazdă Perfectă din această ediție: Știu să dansez din buric

Meriem Vizitiu, consultant servicii clienti, este ”Gazda Perfectă” pentru Robert Catu, Marius Gheroghiu, Constantina Iordache și Cristina Mateescu.

Meriem Vizitiu, consultant servicii clienti, este ”Gazda Perfectă” pentru Robert Catu, Marius Gheroghiu, Constantina Iordache și Cristina Mateescu.

Pentru meniul său, Meriem nu are cum să renunțe la elementele scandinave. La felul întăi va pregăti seafood curry sau fructe de mare cu curry. La felul doi va servi un preparat ce combină mâncarea thailandeză, franceză și scandinavă, numit fusion dish, iar la desert ne surprinde cu un tort de clătite.

Meriem va găti astăzi ceva sănătos, fără e-rui, fără conservanți, sperăm că nu și fără zahăr la desert. Pentru asta, trebuie să facă mai întâi cumpărături. Să vedem dacă are timp să citească toate etichetele în 30 de minute și să se încadreze și în buget.

Să vedem dacă se va descurca și cu pregătitul preparatelor și dacă va fi pe placul invitaților.

Cristina Mateescu, Gazdă Perfectă din această ediție: Prepar o friptură de capră și porc delicioasă... Gazdă Perfectă. Meriem i-a impresionat pe invitați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x