Căutare Live

Gazda perfectă, o nouă emisiune culinară la Antena 1. Ce trebuie să știi

Gazda perfectă este o nouă emisiune în programul Antena 1. Show-ul culinar Gazda perfectă este difuzat începând din data de 5 august. Vezi program, regulament și tot ce trebuie să știi

Gazda perfectă este o nouă emisiune în programul Antena 1. Show-ul culinar Gazda perfectă este difuzat începând de luni, 5 august. Vezi program de difuzare, regulament și tot ce trebuie să știi

Emisiunea culinară Gazda perfectă, difuzată de Antena 1 începând din data de 5 august, de la ora 17.00, are la bază formatul internaţional Come dine with me, format ce a cucerit publicul din peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa.

Acţiunea show-ului culinar Antena 1 - Gazda perfectă - se derulează în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor.

Gazda perfectă Antena 1, regulamentul emisiunii

5 concurenţi, 5 zile, 5 case diferite. Acestea sunt ingredientele unui show ce promite să găsească Gazda Perfectă.

Un grup de 5 oameni care nu ştiu nimic unul despre celălalt vor încerca să demonstreze că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă perfectă.

În fiecare zi, cei 5 concurenți vor concepe meniuri sofisticate şi vor încerca să creeze o atmosferă cât mai primitoare în casele lor pentru a-i convinge pe ceilalţi de calităţile personale.

La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite bineînţeles de laude sau critici, iar la sfârşitul ediţiei, câştigătorul, cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de Gazda Perfectă şi un premiu de 10.000 Ron.

Gazda perfectă - program de difuzare

Noua emisiune Antena 1 Gazda perfectă are ca program de difuzare fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, începând din data de 5 august.

Așadar, în fiecare după-amiază, telespectatorii pot urmări calitățile de gazdă ale unuia dintre cei cinci concurenți care se luptă pentru titlul de Gazda perfectă, dar și pentru premiul de 10.000 de Ron, făcând tot ce-i stă în putință pentru a-și impresiona oaspeții.

Casting Gazda perfectă. Cum poți participa la emisiunea Antena 1

Citește și
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,25 ianuarie 2022.Margherita a cântat “Trandafir de la Moldova”, iar Nico a emoționat publicul
Margherita a cântat “Trandafir de la Moldova”, iar Nico a emoționat publicul
Margherita a cântat “Trandafir de la Moldova”, iar Nico a emoționat publicul
Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022.Liviu Vârciu, confesiuni emoționante despre bunicul său. Nico s-a simțit rău
Liviu Vârciu, confesiuni emoționante despre bunicul său. Nico s-a simțit rău
Liviu Vârciu, confesiuni emoționante despre bunicul său. Nico s-a simțit rău
Chef Dumitrescu, fan al dulciurilor greceşti: „A fost cel mai bun desert gustat vreodată”. Show-ul începe în februarie, la Antena1
Chef Dumitrescu, fan al dulciurilor greceşti: „A fost cel mai bun desert gustat vreodată”. Show-ul începe în februarie, la Antena1
Chef Dumitrescu, fan al dulciurilor greceşti: „A fost cel mai bun desert gustat vreodată”. Show-ul începe în februarie, la Antena1
Mai multe articole

Gazda Perfectă conturează portretul românului bucuros de musafiri, omul de rând care se pregăteşte în fel şi chip atunci când ştie că trebuie să îşi impresioneze invitaţii.

Cei care știu să gătească și cred că pot fi o gazdă perfectă sau măcar ”musafirul perfect” se pot înscrie pe casting.a1.ro/gazdaperfecta/ pentru a participa la emisiune și a avea ocazia să lupte pentru premiul de 10.000 Ron.

Cum să fii Gazda perfectă - Ce spun vedetele Antena 1

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, descrie ce înseamnă pentru ea a fi gazda perfectă.

„Pentru mine, a fi gazda perfectă înseamnă a-l face pe invitat să se simtă ca la el acasă. Nu-mi invit prietenii la masã atât de des pe cât aș vrea, dar atunci când îi invit îmi place să petrecem momente frumoase împreună - cu mâncare bună, muzică și un vin. Îmi place să le gătesc, iar cea mai apreciată rețetă a fost cea de pui indian, pe care o refac ori de câte ori am ocazia!”, marturiseşte Gina Pistol.

Vezi aici mai multe despre amintirile din copilărie ale Ginei Pistol despre a fi gazda perfectă

Și Cristina Cioran, moderatoarea Acces Direct, a explicat cum vede ea o gazdă perfectă: „Pentru mine, gazda perfectã este persoana care mă invită la o experiență nu doar culinară, ci şi de atmosferă, stare, ambient. Fie că e vorba de un meniu oriental sau european, fie că e vorba de un cooking day. Primirea, servirea, platingul, gustul, distracția, toate fac parte din crearea unei zile perfecte!”, a declarat Cristina.

Cristina Cioran, prezentatoarea „Acces Direct”, despre ce înseamnă o gazdă perfectă. Ce gătește vedeta pentru cei dragi. „Suntem gurmanzi”

Prezentatoarea Observator 12, Olivia Pãunescu spune, pe de altă parte, că îi place să fie și gazdă perfectă, dar și musafir.

„Încã mai fac petreceri în pijamale cu prietenele, la mine sau la fiecare dintre ele. Stăm de vorbă ore întregi, relaxate și avem așa o stare de bine la finalul fiecărei întâlniri!”, a mai povestit prezentatoarea Observatorului 12, de la Antena 1.

Prezentatoarea Observator 12, Olivia Pãunescu, despre ce înseamnã sã fii o gazdã perfectã. „Mama fãcea totul perfect!”

Gazda perfectă online

Pentru a fi la curent cu noutăți despre emisiunea Gazda perfectă de la Antena 1 poți afla mai multe pe a1.ro/gazda-perfecta/ și poți da like paginii de Facebook Gazda perfectă

Cele mai tari faze din cadrul show-ului culinar pot fi văzute pe canalul de Youtube Antena 1

De asemenea, poți urmări toate edițiile Gazda perfectă pe Antena Play Gazda perfectă

Vara asta, românii dau testul ospitalităţii! Gina Pistol: „Pentru mine, a fi gazda perfectă înseamnă a-l face pe invitat... Chef Sorin Bontea adoră să fie gazda perfectă, dar are o regulă de aur atunci când este musafir! „Acesta e scopul vizite...

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ultimele știri