Antena Căutare

Golden Boy, episodul 1. Ferit, obligat să-și găsească soție și să devină responsabil

Golden Boy, serialul turcesc care a înregistrat audiențe impresionante pe perioada difuzării și a fost în fiecare săptămână cel mai urmărit serial de dramă din Turcia, a avut premiera și în România, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Golden Boy online, episodul 1 rezumat. Ce s-a întâmplat în serialul turcesc

În Golden Boy, episodul 1, publicul a descoperit cum Ferit a ajuns în punctul de a-și înfuria familia prin iresponsabilitatea sa. Cel mai nemulțumit de comportamentul tânărului este bunicul său, Halis, care vrea să-l însoare cu cea mai potrivită fată din zonă.

Deși Ferit nu vrea să se căsătorească, nu poate trece peste cuvântul bunicului său. Acesta din urmă își propune să găsească o fată potrivită, care să-l tempereze pe rebelul familiei, însă are parte de o surpriză la cermeonia de logodnă a nepotului său.

Suna, candidadata aleasă de capul familiei Korhan, pare perfectă pentru rolul de soție, însă pățaniile de la eveniment le afectează atât pe ea, cât și pe sora ei, Seyran. Cu acceptul tatălui său, Seyran ajunge să-și lege destinul de cel al lui Ferit și astfel încep pregătirile pentru marele eveniment.

Golden Boy, serialul-fenomen care a cucerit Turcia, disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

„Golden Boy” are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan.

Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că bogătașul caută o mireasă pentru nepotul său vine ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare sunt la ordinea zilei în noua lor viață.

Cine sunt Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu, protagoniștii serialului Golden Boy

Mert Ramazan Demir este un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a debutat în actorie în anul 2015. După apariția din "I am You", a primit rolul principal în mini-seria „Naked” („Ciplak”) și a jucat și în serialul „Teacher” („Ogretmen”), acolo unde a atras atenția din toate punctele de vedere. Mert a povestit jurnaliștilor turci că are o chimie bună cu partenera sa din serialul „Golden Boy”, Afra, cu care se cunoaște de mai mulți ani

Afra Saraçoğlu are 25 de ani și a cunoscut faima în anul 2016, când a jucat în filmul „Second Chance”. De atunci, frumusețea și talentul actoricesc au propulsat-o în topul tinerelor actrițe din Turcia.

Criticii au spus că succesul serialului "Golden Boy" se datorează chimiei dintre actorii ea și Ramazan Demir Ferit, ba chiar au existat speculații potrivit cărora cei doi actori ar avea o relație amoroasă. Ei au negat zvonurile, spre dezamăgirea fanilor.

Cine este Afra Saraçoğlu, frumoasa actriță care o joacă pe Seyran în serialul Golden Boy, care se vede la Antena 1...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x