Antena Căutare

Golden Boy, episodul 5, 3 februarie 2023. Ferit și Yusuf se bat din cauza lui Seyran. Ce s-a mai întâmplat în noul episod

În episodul 5 din producţia turcească „Golden Boy”, difuzată la Antena 1, în fiecare vineri, de la 20:30, Ferit află de fostul iubit al lui Seyran.

Golden Boy, episodul 5, 3 februarie 2023. Ferit și Yusuf se bat din cauza lui Seyran. Ce s-a mai întâmplat în noul episod Galerie
Golden Boy, episodul 5, 3 februarie 2023. Ferit și Yusuf se bat din cauza lui Seyran. Ce s-a mai întâmplat în noul episod | Antena 1

Iată că, în noul episod din Golden Boy de la Antena 1, Ferit și Seyran trec prin mai multe momente dificile, menite să le întărească relația.

Golden Boy, episodul 5, 3 februarie 2023. Ce s-a întâmplat

Episodul începe cu Seyran care îi spune lui Ferit că se va întâlni cu Yusuf și vor vorbi. Iată că, Ferit o așteaptă în casă. Se întreabă ce se va întâmpla, cu ce să-i mintă cei doi pe familia lor.

Seyran îi mărturisește că atunci când el a ales-o pe ea în locul surorii sale, aceasta a a vrut să fugă cu Yusuf în lume, dar acesta nu a vrut. Ferit, în mașină, îi spune lui Seyran că Yusuf trebui să știe despre ei.

Citește și: Golden Boy, episodul 1. Ferit, obligat să-și găsească soție și să devină responsabil

Ferit spune că poate le face cineva o poză și apar în presă. Seyran vrea să își vadă sora. Suna și Seyrin s-au certat după ce aceasta îi dezvăluie faptul că ea și Ferit s-au văzut. Surorile se consolează, mai apoi, semn că relația lor este una puternică. Seyran îi spune lui Yusuf că sora lui a aflat de nunta lor falsă. Ferit iese cu fetele și le duce la un restaurant, însă e cu gândul la Seyran.

Seyran îi spune lui Ferit că ea nu e jucăria lui și că ar trebui să se poarte ca atare cu ea. Cei doi au întârziat la cină și bunicul observă că lipsesc, se înfurie și pleacă. Ferit dă vina pe Seyran pentru tot ce s-a întâmplat.

Yusuf îi dă un mesaj lui Seyran și îi spune că dacă nu vine să se întâlnească cu el, dă poza presei. Seyran se întâlnște cu Yusuf și șterge poza. Ferit sare la bătaie la Yusuf. Bunicul află că Seyran și Yusuf formează un cuplu.

Citește și: Golden Boy, episodul 4. Familia lui Seyran vine la Istanbul. Ferit este martor la întâlnirea dintre soția sa și fostul ei iubit

Golden Boy, serialul-fenomen care a cucerit Turcia, disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

„Golden Boy” are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan.

Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că bogătașul caută o mireasă pentru nepotul său vine ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare sunt la ordinea zilei în noua lor viață.

Cine sunt Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu, protagoniștii serialului Golden Boy

Mert Ramazan Demir este un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a debutat în actorie în anul 2015. După apariția din "I am You", a primit rolul principal în mini-seria „Naked” („Ciplak”) și a jucat și în serialul „Teacher” („Ogretmen”), acolo unde a atras atenția din toate punctele de vedere. Mert a povestit jurnaliștilor turci că are o chimie bună cu partenera sa din serialul „Golden Boy”, Afra, cu care se cunoaște de mai mulți ani

Afra Saraçoğlu are 25 de ani și a cunoscut faima în anul 2016, când a jucat în filmul „Second Chance”. De atunci, frumusețea și talentul actoricesc au propulsat-o în topul tinerelor actrițe din Turcia.

Criticii au spus că succesul serialului "Golden Boy" se datorează chimiei dintre actorii ea și Ramazan Demir Ferit, ba chiar au existat speculații potrivit cărora cei doi actori ar avea o relație amoroasă. Ei au negat zvonurile, spre dezamăgirea fanilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x