Antena Căutare

Le vom ghici oare vârsta și ei vor intui bine anii altora, chiar și ai lui Moș Crăciun? Mirela Vaida, Fuego și Nea Mărin, concurenții acestei seri

Oare vor reuși Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin, invitații unei ediții speciale  a show-ului Guess My Age - Ghicește vârsta, să ghicească vârsta exactă a lui Moș Crăciun și a femeii cu cele mai lungi picioare din lume?

Oare vor reuși Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin, invitații unei ediții speciale a show-ului Guess My Age - Ghicește vârsta, să ghicească vârsta exactă a lui Moș Crăciun și a femeii cu cele mai lungi picioare din lume?
Aflăm chiar acum, urmărind cel mai tare show al weekendului, prezentat de Dan Negru!

Cele trei vedete vor trebui să ghicească cu exactitate vârsta a șapte personaje, necunoscuți și persoane publice, care vor apărea în fața lor, iar banii pe care vor reuși să-i câștige îi vor dărui Arianei Gabriela (nouă ani), din Roman, o fetiță talentată la vioară, a cărei mamă a plecat cu ani în urmă la muncă, în străinătate.

Mirela Vaida și Fuego își dezvăluie adevărata vârstă și toți rămân surprinși! Surpriza este una uriașă!... Prima provocare, una de foc! Fuego, Mirela Vaida și nea Mărin Barbu trebuie să ghicească câți ani are Crăiasa Zăpezii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x