Antena Căutare

„Neîngrijit și nebărbierit, pare de 30....” Gabi și Ștefan au avut un indiciu din lumea sportului pentru a ghici vârsta lui Edi, un om al străzii, dar degeaba, nu i-a ajutat deloc!

„Neîngrijit și nebărbierit, pare de 30....” Gabi și Ștefan au avut un indiciu din lumea sportului pentru a ghici vârsta lui Edi, un invitat-surpriză, dar degeaba, nu i-a ajutat deloc! Au mizat pe vârsta de 35 de ani, dar.... a douăsprăzecea ediție a Campionatelor de Gimnastică de la Copenhaga nu le-a fost de folos!

„Neîngrijit și nebărbierit, pare de 30....” Gabi și Ștefan au avut un indiciu din lumea sportului pentru a ghici vârsta lui Edi, un invitat-surpriză, provenit dintr-un orfelinat, dar degeaba, nu i-a ajutat deloc! Au mizat pe vârsta de 35 de ani, dar.... a douăsprăzecea ediție a Campionatelor de Gimnastică de la Copenhaga nu le-a fost de folos! Vârsta reală a lui Edi e de 38 de ani!

Gabi și Ștefan au posibilitatea să câștige 100.000 de lei, dacă vor ghici vârsta altor oameni la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Mirabela Dauer i-a încurcat rău pe Gabi și Ștefan! Toți au fost uimiți când au aflat ce vârstă are în realitate doamna... Lilianne, o creolă superbă, i-a înnebunit la propriu pe Gabi și Ștefan! Tânăra are o frumusețe înșelătoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x