Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Achi, căţeluşul care merge la muncă zi de zi! Stăpânul său nu îl lasă acasă în nicio zi!

Cei care îşi împart masa şi casa cu un animal de companie ar putea împărţi, mai nou, şi biroul de la locul de muncă!

Cei care îşi împart masa şi casa cu un animal de companie ar putea împărţi, mai nou, şi biroul de la locul de muncă!

Imaginaţi-vă următorul scenariu. Dimineaţa, când plecaţi la serviciu, să nu vă mai lăsaţi câinele să vă privească de sub plapumă cu ochii umezi, ci îl luaţi cu dumneavoastră.

Desigur, pentru asta ar trebui să fie de acord şefii şi colegii. Iar dacă nu vi se par foarte încântaţi, explicaţi-le că angajaţii devin mult mai productivi dacă au în jur nişte animale simpatice, care le pot lua stresul cu mâna. Dacă nici aşa nu cred, nu vă mai rămâne să îi puneţi faţă în faţă cu nişte câini extraordinari, antrenaţi special pentru a fi. colegi de muncă.

Aşa începe ziua de lucru pentru Ionuţ. De aproape un an, îşi împarte biroul cu Achi, animalul lui de companie. Iar în principiu este cuminte. Mai puţin când simte că stăpânul lui ar avea nevoie de o pauză pentru destresare.

Ei sunt câinii care destresează la locul de muncă. Fără ei, angajaţii ar fi mai puţin productivi. O recunosc chiar ei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.