Live acumAsia Express - Drumul elefantului (r)
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Ham Talent

Câinele s-a strecurat în patul stăpânei și a mirosit-o! Animalul și-a dat seama că e pe moarte și a salvat-o!

Un câine credincios și-a salvat stăpână de la moarte după ce s-a strecurat noaptea în camera ei și a mirosit-o! Animalul și-a dat imediat seama că femeia este în pericol de moarte!

Câinele și-a dat seama că femeia e pe moarte și a salvat-o!

Aceasta este incredibila poveste trăită de Pam Mansfield, angajată a unui adăpost de animale. Mare iubitoare de câini, aceasta nu s-a gândit în niciun moment că viața i-ar putea fi salvată chiar de către animalul de companie.

Într-o seară, femeia s-a dus la culcare, fără să își dea seama că starea ei de sănătate este pe punctul de-a se agrava. De cele mai multe ori, diabeticii nu simt atunci când apar diferite probleme.

Totuși, câinele grijuliu s-a strecut în timpul nopții în camera femeii și a mirosit-o atent. Animalul și-a dat seama că ceva nu este în regulă, căci a simțit mirosul specific cetoacidozei diabetice (creșterea nivelului de corpi cetonici din sânge ce poate cauza coma diabetică).

Câinele și-a dat seama că femeia e pe moarte și a salvat-o!

Câinele a trezit-o imediat pe femeie și aceasta și-a dat seama, din insistențele patrupedului, că ceva nu este în regulă. Și-a măsurat glicemia și atunci a realizat că a fost în pericol să intre în comă diabetică și chiar să moară, dacă al său câine nu ar fi simțit că ceva nu este în regulă.

Pam a fost salvată, iar povestea ei a făcut rapid înconjurul lumii. Pentru cei care nu știu, în țări precum Marea Britanie bolnavii de diabet au câini special antrenați pentru a depista variațiile glicemiei și pentru a alerta lumea din jur în cazul în care se agravează situația și stăpânul nu se mai poate ajuta singur.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro