Antena Căutare

Adela, fetiță care a făcut show total la Ham Talent, împreună cu Ina, cățelușa ei, a venit în platoul de la Neatza

E talentată, sigură pe ea și a cucerit jurații cu replicile ei savuroase

E talentată, sigură pe ea și a cucerit jurații cu replicile ei savuroase. Adela, fetiță de nouă ani care a făcut show total în platoul Ham Talent, alături de Ina, cățelușa ei, a fost invitată la Neatza cu Răzvan și Dani.

Mama Adelei le-a fost alături celor două: stăpână și animal de companie. Ina se află în familia Adelei de când patrupedul avea numai trei luni. De atunci au trecut trei ani de bucurie, jocuri și momente memorabile. Cățelușa a demonstrat că e dresată, primind admirația moderatorilor și a telespectatorilor. Nu doar Ina și-a demonstrat talentul, ci și fetița care s-a folosit de un cerc pentru a executa exerciții complicate, inspirate de yoga.

PREMIERĂ MONDIALĂ! Primii pui de căței concepuți in vitro s-au născut în Statele Unite... Duminică, de la 20:30, în prima semifinală a emisiunii, Mihai Petre și Gabriel Cocu intră în conflict...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x