Ham Talent

Când animalele te lasă fără cuvinte... Câine orb, plimbat de un altul perfect sănătos! Este însoțitorul lui, în aventura prin întuneric. Imaginea asta îți ajunge la suflet

 
+5 click pentru
galerie

Sunt doar nişte simple animale, ar spune unii. Însă această imagine demonstrează că sunt mai mult de atât. Vorbim despre suflete nobile, care sunt în stare să îţi stea alături în cele mai grele momente. Şi nu doar oamenilor.

Dovada clară o aveţi în faţa ochilor. Un câine, rămas fără vedere, are parte de ajutorul şi compania unui alt câine însoţitor.  Cei doi sunt de nedespărțit, cât despre recunoștință... nici nu mai este nevoie sa vorbim. Imaginile sunt grăitoare.

Lily şi-a pierdut ochii din cauza unei afecţiuni grave şi, când nimeni nu îi mai dădea nicio şansă, a apărut pe scena Maddison, un alt câine de talie mare, care i-a devenit ghid şi prieten. 

Animalul îl plimbă, fiind legați între ei cu o lesă, conectată la zgărzile pe care le poartă. Aproape așa cum se întâmplă cu oamenii nevăzători, care apelează la un astfel de ajutor, dar în cazul lor, persoana în cauză ține lesa câinelui.

Imaginea este cel puţin indoiosatoare. Încă o dată, animalele dau dovadă de mai multă compasiune decât ființele umane... Fără cuvinte...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI